Manchester United cumpără de la Galata. Portughezul Bruma, pe lista lui Mourinho

Jose Mourinho şi-a stabilit o nouă ţintă - portughezul Bruma, de la Galatasaray. 9,2 milioane de euro oferă Manchester United pentru jucătorul în vârstă de 22 de ani, despre care Mourinho are o părere foarte bună, scrie presa din Anglia. Bruma, care este monitorizat şi de către cei de la Tottenham, s-a transferat de la Sporting în 2013. Atunci, Galata a plătit 10 milioane de euro şi i-a oferit un contract pe cinci ani portughezului care sezonul trecut a fost împrumutat în Spania, la Real Sociedad.

Jose Mourinho este nemulţumit de mulţi dintre jucătorii actuali şi caută soluţiile cele mai bune. Important e ca şi şefii lui United să fie pe aceeaşi lungime de undă cu "The Special One", care l-a forţat pe Henrikh Mkhitaryan să plece de pe "Old Trafford" după numai şase luni de la sosire. Presa engleză scrie că Borussia Dortmund este dispusă să-l "recheme" pe jucătorul în vârstă de 27 de ani, sub formă de împrumut. Antrenorul Thomas Tuchel a discutat deja cu şefii clubului german şi este de aşteptat că armeanul să revină în Bundesliga din această iarnă. Mkhitaryan, care i-a costat pe englezi 42 de milioane în vară, a jucat în doar şase meciuri pentru Manchester United, unde are contract până în 2020. Armeanul a strâns doar 133 de minute în tricoul echipei antrenate de Mourinho, fiind folosit mai mult din postura de rezervă. 

Un alt jucător care nu mai e dorit de Mourinho, Bastian Schweinsteiger şi-a găsit deja echipă - va juca peste Ocean, la Chicago Fire. Campion mondial cu Germania în 2014, Schweinsteiger va trebui să renunţe însă la o parte din salariul său actual, de 200 de mii de euro pe săptămână. Germanul s-a hotărât până la urmă să-şi găsească echipă după ce şefii lui United i-au făcut o ofertă de nerefuzat săptămâna asta - salariul pe un an ca să plece de pe "Old Trafford". Bastian Schweinsteiger a fost adus la Manchester United anul trecut de fostul antrenor, Louis van Gaal.

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi