Manchester City vs Manchester United, promoţii pariuri pentru meciul zilei!

Derby-ul Manchesterului îşi va desfăşura un nou episod duminică 20 martie 2016 de la ora 18:00 pe Etihad Stadium. Întâlnirea face parte din etapa cu numărul 31 a Premier League şi va putea fi vizionată în direct la TV pe Eurosport.

Despre meci

După 29 de partide disputate de cele două mari rivale în acest sezon "cetăţenii" sunt pe patru cu 51 de puncte, iar "dracii roşii" două locuri mai jos, având patru puncte în minus. Ambele formaţii au jucat la mijlocul săptămânii în cupele europene. Chiar dacă au terminat la egalitate mai bine a ieşit din aceste jocuri Manchester City. Elevii lui Pellegrini au jucat marţi şi s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor, în timp ce De Gea şi compania au evoluat joi seară şi au părăsit competiţia în urma egalului cu Liverpool.

Între Pellegrini şi van Gaal au avut loc trei confruntări, iar bilanţul este egal. City s-a impus prima dată cu 1:0, apoi United a câştigat cu 4:2, după care în turul sezonului curent disputa de pe Old Trafford s-a încheiat exact aşa cum a început. Sergio Aguero a marcat toate cele trei goluri înscrise de "cetăţeni" în aceste derby-uri.

Promoţii pariuri

Un meci de o asemenea factură atrage atenţia caselor de pariuri pe internet, asta deşi cele două grupuri nu sunt în cel mai bun moment posibil. Astfel, căutând în oferta operatorilor de pariuri sportive cu licenţă în România am găsit destul de multe bonusuri pariuri, unele dintre ele foarte interesante.

Netbet.ro - bonus pentru pariurile live

manchester-city-manchester-united-netbet.JPG

Pariază live la Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) minim 80 RON pe duelul dintre City şi United şi vei primi un bonus în valoare de 40 RON. Pentru a beneficia de promoţie trebuie să intri pe netbet.ro > promoţii > Pariază live pe derbiul oraşului Manchester... şi acolo să dai click pe opţiunea Înscriere. După startul partidei plasează pariuri live în valoare totală de 80 RON pe cote de minim 1.60 (poţi juca şi 8 pariuri de câte 10 RON fiecare, respectând cerinţa de cotă minimă) şi în decurs de 72 de ore de la data încheierii partidei te vei putea bucura de un bonus în valoare de 40 RON. Acest bonus va trebui rulat doar de trei ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras.

Pokerstars.com - pariază 5 euro pe acest meci şi primeşti pariuri gratuite în valoare de 20 de euro

20160318-182659-20152483t71.jpg

Oferta de bun venit a celor de la Pokerstars.com (D. ONJN 2165 / 28.08.2015) este destul de atractivă. Pariază minim 5 euro pe derby-ul Manchesterului pe un pronostic cu cota minimă de 1.50 şi te vei putea bucura de patru pariuri gratuite, fiecare cu miza de 5 euro. Astfel te vei putea bucura de câştigul pariului plasat, după care vei mai primi şi freebet-uri în valoare totală de 20 de euro.

Primul pariu gratuit va fi creditat în cont la 72 de ore de la plasarea pariului iniţial, al doilea pariu gratuit la 7 zile, al treilea la 14 zile şi al patrulea la 21 de zile. Astfel săptămânal te vei putea bucura de câte un pariu gratuit de la Pokerstars. Miza pariurilor gratuite nu este returnată. Astfel dacă vei folosi fiecare pariu gratuit pe câte o cotă de 2 şi vei câştiga fiecare bilet vei beneficia de un câştig de 20 de euro.

Pariază acum 5 euro pe Manchester United marchează în meci şi vei putea câştiga 7.5 euro alături de pariuri gratuite de 20 de euro!

Pokerstars.com - pariu live gratuit de 10 euro

20160319-132920-2016650-10-free-in-play-man-city-v-man-unitedt71-en.jpg

Cei care au deja cont la Pokerstars se pot bucura de o altă ofertă, de data aceasta specială pentru derby-ul Manchesterului. Plasează un pariu single cu miză de minim 10 euro pre-meci, la o cotă de minim 1.50, şi vei primi un pariu LIVE gratuit de 10 euro pentru acelaşi meci. Ţine cont de faptul că această ofertă nu este valabilă dacă pariul de 10 euro pre-meci a fost plasat folosind un alt free bet şi nici dacă la pariul iniţial veţi da cash out pe durata partidei.

Dacă nu aveţi încă un cont la Pokerstars.com puteţi să vă deschideţi unul accesând link-ul precedent. Pariaţi mai întâi 5 euro pe oricare alt meci din ofertă şi mai apoi mai plasaţi încă 10 euro pe derby-ul programat să înceapă de la ora 18. Cu mize totale de doar 15 euro te vei putea bucura de pariuri gratuite în valoare totală de 30 de euro. Chiar nu merită să ratezi această oportunitate.

Pariază acum 10 euro pe victoria lui Manchester City. Dacă îţi iese pariul vei câştiga 18.3 euro şi, indiferent de starea pariului tău, vei mai primi 10 euro care să-i foloseşti pentru a plasa un pariu live pe meciul din Manchester.

Pokerstars.com - miza returnată dacă meciul se va încheia cu scorul de 0:0

20151215-175220-20152349-t71-en.jpg

În partida tur scorul final a fost 0:0 şi n-ar fi deloc exclus ca istoria să se repete. De aceea dacă aveţi de gând să pariaţi single pe scorul corect, primul marcator, ultimul marcator, rezultat final 1x2 şi ambele echipe marchează sau pe rezultatul pauză - final ar fi bine s-o faceţi la pokerstars.com. Spun asta deoarece agenţia returnează toate pariurile pierdute pe tipurile de pariuri enumerate mai sus în cazul în care meciul se termină aşa cum începe. Miza maximă returnată în cadrul acestei promoţii este de 50 de euro. Pariorii care aleg să plaseze mai multe pariuri eligibile vor avea totalul mizelor adunat şi restituirea se va face sub forma unui singur pariu gratuit. Free bet-ul va putea fi folosit în decurs de 7 zile de la creditare pe un pariu single de cotă minimă 2. Doar profitul rezultat de pe urma utilizării pariului gratuit va rămâne în cont.

Pariază acum 50 de euro pe victorie Manchester City şi ambele echipe marchează în meci. Dacă pariul va fi câştigător vei câştiga 190 de euro, iar dacă ai ghinion şi pierzi dar meciul se va încheia 0:0 vei primi un pariu gratuit în valoare de de 50 de euro.

Unibet.ro - ofertă exclusivă: pariază primul pariu pe derby şi dacă pierzi miza îţi va fi returnată integral

promotie-unibet.JPG

Dacă n-ai cont la Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) atunci deschideţi unul accesând link-ul precedent. Te vei putea bucura de un prim pariu 100% fără riscuri până la 150 RON, ofertă exclusivă adresată doar utilizatorilor PariuriX. Astfel dacă vei decide să utilizezi primul pariu la acest operator pe derby-ul din Manchester şi ai ghinion şi pierzi vei primi integral suma pariată până la cel mult 150 RON, sub formă de bonus.

Pariază acum 150 RON pe x pauză (Manchester United este în top 3 echipe din Premier League cu egaluri la pauză) şi dacă îţi iese pariul vei câştiga 318 RON. În caz contrar, dacă pierzi, miza îţi va fi rambursată integral sub forma unui bonus.

Unibet.ro - rambursarea pariurilor pierdute datorită unui gol marcat în prelungiri

image.JPG

Plasează un pariu de cel mult 400 RON pe meciul Manchester City - Manchester United la unibet.ro pe următoarele tipuri de pariuri: scor corect, pauză - final, primul marcator şi ultimul marcator. Dacă ai ghinion şi pierzi datorită unui gol marcat după minutul 90 Unibet îţi va returna integral pierderile, în limita a 400 RON. Pentru a beneficia de promoţie trebuie să intri pe unibet.ro > promoţii > Extindem asigurarea 90+ şi pentru La Liga şi acolo să dai click pe butonul de optare la promoţie. În caz că vei fi rambursat suma returnată nu este supusă vreunei condiţii de rulaj.

Pariază acum 50 RON pe pronosticul x pauză - x final, iar dacă ai ghinion şi pierzi pariul datorită unui gol înscris în prelungiri miza îţi va fi rambursată în totalitate.

Sportingbet.ro - pariu 100% fără riscuri până la 250 RON pentru membrii Premium Club

premium-club-sportingbet.JPG

Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) este casa de pariuri online cu cel mai bun program de loialitate. Despre Bonus Club şi Premium Club puteţi citi mai multe în acest articol, aşa că n-are rost să insist pe subiect. Ce vreau să prezint este una dintre facilităţile de care se pot bucura astăzi clienţii Premium Club de la Sportingbet.

Primul pariu simplu, pre-meci, plasat de clienţii Premium Club sportingbet.ro este 100% fără riscuri în limita a 250 RON!

Intră aici şi pariază acum la Sportingbet iar în săptămânile următoare te poţi bucura şi tu de o astfel de super ofertă.

Sportingbet.ro - pariu 100% fără riscuri până la 300 RON

bonus-sportingbet.png

Dacă încă n-ai cont la Sportingbet.ro deschideţi unul accesând un link din acest articol. Vei beneficia de o ofertă exclusivă: primul pariu 100% fără riscuri până la 300 RON. Plasează primul pariu pe derby-ul Manchesterului şi dacă vei pierde miza îţi va fi rambursată. Pentru a te bucura de această ofertă exclusivă PariuriX trebuie să ai în vedere faptul că primele depuneri efectuate prin Skrill sau Neteller nu se califică pentru ofertă.

Plasează acum primul pariu la Sportingbet, în valoare de 300 RON, pe victoria lui Manchester United. Dacă prinzi pariul vei câştiga 1.300 RON, iar dacă ai ghinion şi pierzi cei 300 RON vor reveni în contul tău sub formă de bonus.

888sport.com - profit triplu dacă primul pariu este plasat pe acest joc

888sport-bonus.JPG

Deschide cont la 888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015) printr-un click pe link-ul precedent (altfel nu beneficiezi de ofertă) şi plasează un prim pariu cu miză între 5 şi 10 euro pe derby-ul din Manchester. Dacă acel pariu va fi câştigător vei primi pe lângă câştig şi pariuri gratuite egalare ca valoare cu dublul profitului.

Pariază acum 10 euro pe Sergio Aguero marchează minim 2 goluri. Dacă pariul tău va fi câştigător vei primi odată 80 de euro, bani cash, şi ulterior în următoarele 2-3 zile vei mai primi dublul profitului 140 de euro sub forma a şapte pariuri gratuite de câte 20 de euro fiecare. Sună tentant, nu? Patru meciuri a terminat în acest campionat Sergio Aguero cu minim două goluri marcate.

888sport.com - pariuri gratuite de câte 2 euro pentru fiecare gol marcat de o echipă în derby

goalsmeanmore.jpg

Dacă tot ţi-ai deschis cont la 888sport pentru a profita de promoţie de mai sus îţi recomand să intri şi pe pagina de promoţii a site-ului şi să accesezi promoţia "GoalMeanMore". Acolo trebuie să-ţi alegi câte o formaţie din fiecare "grupă" de echipe. Cele două echipe din Manchester sunt în grupa 1 aşa că poţi alege doar una dintre ele. După ce ţi-ai ales cele trei echipe dorite va trebui să pariezi minim 20 de euro pe cota de minim 1.50 pe meciurile echipelor selectate. Dacă vei face acest lucru te vei putea bucura ulterior de câte un pariu gratuit de 2, 3 sau 4 euro (în funcţie de grupă) pentru fiecare gol marcat de echipa aleasă.

Cine a fost inspirat să aleagă înainte de startul sezonului Tottenham, Everton şi Leicester şi a plasat câte un pariu cu miză minimă 20 euro pe cote deminim 1.50 pe fiecare joc al celor trei echipe a beneficiat până acum de 53 de pariuri gratuite de 2 euro fiecare, 51 de pariuri gratuite de 3 euro şi 54 de pariuri gratuite de 4 euro. A primit aşadar pariuri gratuite în valoare totală de 475 euro!

888sport.com - pariu gratuit duminica în Premier League

freebet-saturday.png

Pariază 10 euro pre-meci şi 10 euro live pe derby-ul Manchesterului (sau pe oricare meci programat astăzi în Premier League, doar pariuri single), ambele pariuri pe cote de minim 1.50 şi vei primi un pariu gratuit pe care-l vei putea folosi pentru a paria live în această zi. Contează primul pariu plasat, aşa că dacă vrei pariul gratuit de 5 euro ai grijă să respecţi cerinţele.

Pariază acum la 888sport pe meciurile din Anglia Premier League!

888sport.com - miza returnată dacă se marchează după minutul 88

88special.jpg

În cazul în care pariul tău pe rezultat final 1x2 sau pe scorul corect este pierdut datorită unui gol marcat după minutul 88 vei primi integral miza returnată sub formă de pariuri gratuite din partea 888sport.com, în limita a 25 de euro. Pentru a beneficia de promoţie trebuie să plasezi un pariu cu miză minimă de 5 euro. Oferta este valabilă doar pentru pariurile single, pre-meci.

Pariază acum 25 de euro pe x final la 888sport. Poţi câştiga 93.5 euro, iar dacă scorul este egal până în minutul 88 eşti sigur că nu vei pierde pariul, indiferent ce se mai întâmplă după aceea.

888sport.com - miza returnată la pariurile pe marcatori

bonanza.jpg

Plasează la 888sport.com un pariu pe marcator în meci sau pe primul ori ultimul marcator al derby-ului de pe Etihad Stadium iar dacă pariul tău va fi pierdut dar în meci se vor înscrie minim cinci goluri vei primi integral miza înapoi sub forma unor pariuri gratuite. Valoarea maximă rambursată pentru această ofertă este de 25 de euro.

Pariază acum 25 de euro pe Anthony Martial deschide scorul. Poţi câştiga 212 euro dacă îţi iese pariul, iar dacă ai ghinion şi pierzi dar în meci se înscriu cinci sau mai multe goluri miza îţi va fi returnată sub forma unor pariuri gratuite.

888sport - miza returnată la pariurile pe scor corect

scorerefund.jpg

Pariază minim 5 euro pe scorul corect al meciului Manchester City - Manchester United şi dacă eşti complet neinspirat şi partida se va încheia cu scorul opus celui jucat de tine miza îţi va fi returnată în totalitate, până la 25 de euro, sub forma unor pariuri gratuite.

Pariază acum 25 de euro pe scor corect 2:0. Poţi câştiga 225 de euro dacă îţi iese pariul, iar dacă nu ai o şansă să primeşti miza înapoi, în cazul în care scorul final va fi 0:2.

Betfair.com - pariu fără riscuri de 10 euro

betfair-exchange.JPG

Deschide cont la Betfair.com (D. ONJN 2161 / 28.08.2015) şi efectuează o primă depunere (nu însă prin Skrill sau Neteller, pentru că altfel nu vei beneficia de ofertă). Apoi plasează un prim pariu la exchange, cu miză minimă de 10 euro, pe meciul programat astăzi de la ora 18 în Manchester. În cazul în care respecţi condiţiile de mai sus iar pariul tău va fi pierdut vie primi un bonus în valoare de 10 euro.

Pariază acum un prim pariu de miză minimă 10 euro la Betfair Exchange pe derby-ul Manchesterului!

Netbet.ro - bonus 40 RON dacă pariezi de pe mobil

netbet.png

Dacă încă n-ai plasat un pariu de pe telefon sau tabletă la netbet.ro îl poţi folosi la acest meci. Pariază 40 RON (sau mai puţin) de pe mobil pe un bilet cu o cotă de minim 1.60 şi te vei bucura de un bonus egal ca valoare cu miza ta. Trebuie să ai în vedere că pentru a beneficia de promoţie trebuie să intri pe netbet.ro > promoţii > Joacă de pe mobil... şi pe pagina acestei promoţii să dai click pe butonul înscriere. Bonusul acordat va trebui rulat de ori pe cote de minim 1.60 înaintea de a putea fi retras.

Pariază acum 40 RON pe pronosticul ambele echipe marchează de pe telefon sau tabletă. Poţi câştiga 73 RON şi, indiferent de starea pariului tău, vei mai primi un bonus de 40 RON.

V-am prezentat 16 bonusuri şi promoţii pentru derby-ul Manchester City vs Manchester United. Chiar aveţi de unde alege! Fie că n-aveţi cont la o agenţie şi vreţi să beneficiaţi de oferta de bun sau fie dacă aveţi cont şi vreţi să plasaţi un anumit tip de pariu. Fie că vreţi să pariaţi o sumă mică de bani sau fie că doriţi să pariaţi sute de lei. Fie că doriţi să jucaţi de pe calculator sau de pe telefon sau tabletă. Oricum veţi găsi o promoţie care să vi se potrivească.

Toate aceste bonusuri şi promoţii au termeni şi condiţii. Recomandarea mea este să le citiţi integral cu atenţie înainte de a încerca să beneficiaţi de o anumită ofertă

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!