Manchester City investeşte în viitor. Vrea un fotbalist de 13 ani de la Celtic

Karamoko Dembele are doar 13 ani, dar a atras deja privirile marilor puteri ale Europei. Bogaţii de la Manchester City se grăbesc să nu-l piardă pe tânărul jucător de la Academia lui Celtic şi le-au făcut scoţienilor o ofertă concretă, scrie The Sun. Karamoko este deja om de bază în echipa Under20 a lui Celtic, iar City îl vrea cu orice preţ. Acum, şefii echipei antrenate de Pep Guardiola aşteaptă răspunsul lui Celtic pentru Karamoko. City e disperată să-l ia pe puştiul-minune şi le-a trimis părinţilor acestuia o ofertă cu o şcoală de top la care să înveţe fiul lor. Englezii şi-au luat angajamentul să plătească toate taxele şcolare pentru fotbalistul de 13 ani.

Karamboko nu este singurul jucător de la Celtic intrat în vizorul englezilor. John Guidetti, Dedryck Boyata și Jason Denayer sunt alţi trei puşti talentaţi pe care Manchester City i-a convins să joace pentru ei. De altfel, există o colaborare strânsă între academiile celor două echipe. 

Englezii s-au plimbat peste tot în lume în ultimele luni în căutarea de noi talente. O serie de tineri jucători talentaţi au sosit în ultimul an pe "Etihad", iar antrenorul Pep Guardiola nu e străin de acest lucru.

 

De curând, Manchester City a plătit aproape 340 de mii de euro pentru Jadon Sancho (foto: zimbio.com), jucător în vârstă de 16 ani venit de la Watford şi care este om de bază în echipa Under16 a Angliei. Argentinianul Benjamin Garre a fost adus şi el în această vară de la Velez Sarsfield, echipă care s-a despărţit de jucătorul în vârstă de 16 ani pentru 380 de mii de euro. 

Promovat în acest an în naţionala mare a Scoţiei, fundaşul de 19 ani Kieran Tierney este un alt jucător dorit de cei de la Manchester City. Şi joacă tot la Celtic. Antrenorul Pep Guardiola vrea să ţină pasul astfel cu cei de la Arsenal, campioni în aducerea şi promovarea de tineri jucători. 

 

Foto: News Group Newspapers LTD

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi