Şefii lui City, dispuşi să plătească o sumă astronomică pentru Messi!

"Nu vreau să intru în istoria Barcelonei ca omul care l-a pierdut pe Messi", spunea preşedintele catalanilor, Josep Bartomeu, în urmă cu doar câteva zile. Se pare că de ce i-a fost frică, nu va scăpa! Presa din Anglia scrie că Manchester City a pregătit o ofertă colosală pentru a-l aduce pe starul Barcelonei, de 233 de milioane de euro!! Cu 17 milioane de euro mai puţin, însă, decât clauza de reziliere a lui Messi, care a refuzat să-şi prelungească contractul, scadent în 2018. În cazul în care acesta va rămâne ferm pe poziţie, atunci şefii Barcei vor trebui să accepte oferta englezilor, pentru că altfel riscă să-l piardă gratis la anul pe starul argentinian în vârstă de 29 de ani.

Dacă transferul se va face, Messi va deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului, detronându-l în acest clasament pe Paul Pogba, pentru care Manchester United a plătit vara asta 110 milioane de euro. Pe starul argentinian îl aşteaptă un salariu de pe altă planetă la City, de 585 de mii de euro pe săptămână! Messi le-a cerut şefilor Barcei 958 de mii de euro săptămânal ca să semneze prelungirea contractului, iar presa din Spania scrie că suma a fost "aruncată" de Messi tocmai pentru a-şi pregăti plecarea de la Barcelona. 

PSG, Manchester United şi Chelsea s-au mai interesat de Messi în această perioadă, dar e greu de crezut că argentinianul va accepta o altă ofertă în afara celei venită de la City, unde se va reîntâlni cu Guardiola, omul alături de care a cunoscut cele mai mari realizări de până acum în fotbal. Asta, bineînţeles, în cazul în care Messi va refuza din nou să se aşeze la masa tratativelor cu Barcelona, în ianuarie, aşa cum a anunţat Josep Bartomeu. Preşedintele Barcei mizează pe faptul că Messi va fi convins până atunci de către tatăl său să continue pe "Camp Nou".

 

Foto: Reuters

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-city-plotting-lionel-messi-9290325

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi