Mana de 1 milion de dolari se apropie! Nu rata sansa de a castiga super premii

Drumul catre 100 de miliarde se apropie de final si nu trebuie sa ratezi ultima ocazie de a participa la aceasta super promotie. Joi 13 iunie intre orele 15:00 si 19:00 CET sunt sanse extrem de mari ca mana de 100 de miliarde sa fie impartita.

pokerstars.png

La aceasta camera de poker online castigatorul mainii 100 de miliarde va primi cel putin 100.000$, iar ceilalti jucatori care au primit carti la aceea mana vor incasa minim 10.000$. De asemenea cei aflati la masa la aceasta mana vor primi cate 2.000$ pentru fiecare VPP acumulat in ultimele 50 de maini.

Dupa ce toate premiile pentru Mega Milestone (Mana de 1 milion de dolari) au fost calculate diferenta ramasa va fi impartita de jucatorii asezati la acelasi joc, cu aceeasi structura de pariere si care in momentul in care a fost impartita mana aveau banii in pot. Aceste premii poarta denumirea de Stake Share.

Pentru ati spori sansele de a castiga o parte din potul pus in joc la aceasta promotie va oferim cateva sfaturi:

  • jucati simultan la mai multe mese - astfel sansele de a participa la Mana Milestone cresc
  • jucati sesiuni mai lungi - valoarea premiului tine cont si de numarul de VIP Player Points (VPP-uri) acumulate la masa respectiva.
  • jucati loose - castigati VPP-uri de fiecare data cand contribuiti la un pot din care se colecteaza rake. Jucand mai multe poturi obtineti mai multe VPP-uri
  • jucati mize si jocuri diferite inainte de impartirea Mainii Mega Milestone - astfel va cresteti sansele de a castiga un eventual premiu in urma a Stake Share.

Intra chiar acum la mese printr-un click aici.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi