Man City, ofertă șocantă pentru Hazard! Suma fabuloasă pregătită de șeici

Președintele Realului, Florentino Perez și-ar tăia o mână numai să-l aducă pe Eden Hazard pe ”Santiago Bernabeu”. Numai că s-ar putea să recurgă degeaba la acest gest...Potrivit Mirror, Manchester City a făcut din starul belgian principala țintă în acest an. Dacă nu acum, cu siguranță la vară va ajunge Hazard pe ”Etihad”. Iar suma pe care City o pregătește pentru această mutare este de-a dreptul șocantă: 150 milioane de lire sterline! 

Odată cu noul transfer, Eden Hazard (foto: chelseafc.com) va deveni unul dintre cei mai bine plătiți jucători fin lume. Astfel, șefii lui City îl așteaptă pe jucător cu un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână! Este aceeași sumă pe care o ridică acum și colegul lui din naționala Belgiei, Kevin De Bruyne, care a semnat acum câteva zile prelungirea contarctului cu, probabil, viitoarea campioană a Angliei. 

Brazilianul Fred, de la Șahtior, este un alt jucător dorit cu insistență de Pep Guardiola la echipă. Problema e că pe fir a intrat și marea rivală din oraș. Iar presa din Angliei scrie că Man United e hotărâtă să-i strice afacerea lui City, care daca l-ar cumpăra l-ar mai lăsa împrumut pe Fred (foto: transfermarkt.co.uk) la Șahtior până la finalul sezonului. 

 

La ultima conferință de presă, Guardiola a spus că Man City nu poate concura pentru cei mai scumpi jucători din lume (taxe și salarii), cu referire directă la Alexis Sanchez - fotbalist care a ales să semneze cu United pentru un salariu de 400.000 de lire sterline săptămânal. Dar City și-l poate permite pe Fred, deși șefii lui Șahtior au ridicat prețul la 50 milioane de euro pentru mijlocașul de 24 de ani.

Pentru Fred (foto: transfermarkt.co.uk) intrase în cursă și Arsenal, dar ”tunarii” s-au retras imediat când au văzut cum urcă prețul fotbalistului pe care Șahtior a plătit 15,5 milioane de euro brazilienilor de la Internacional în 2013

Și Mauricio Pochettino îl vroia pe brazilian la Tottenham, dar antrenorul argentinian a lăsat-o mai moale cu dorințele când primul răspuns al lui Șahtior a fost că nu discută pentru o sumă mai mică de 35 milioane de euro. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi