Mamaia, capitala pokerului românesc pentru o săptămână

Vara și-a intrat deja în drepturi și organizatorii de turnee de poker sunt pe ultima sută de metri cu aranjamentele pentru prima competiție din acest an la Malul Mării. Astfel, 888poker și PokerFest au finalizat programul turneelor ​​programate între 18 și 24 iunie. Festivalul ”888Live Mamaia” va debuta cu un freeroll - 10 tichete pentru cei 100.000 de euro garantați în Main Event. 

Cel mai complex program de turnee planificat vreodată în circuitul național include turnee pentru toate ”buzunarele” și chiar unele fără buy-in-uri. De exemplu, primul turneu este unul gratuit și pune la bătaie 10 tichete de 550€ pentru Main Event.

O noutate o reprezintă faptul că organizatorii au introdus viteza minimă obligatorie - așa numitul ”Shot Clock”, în turneele importante. Iar aici se numără Main Event, High Roller și Deepstack. PokerFest a introdus această ”regulă” și pentru etapa de la Iași (7-13 mai). 

Astfel, participanții din evenimentele menționate mai sus trebuie să respecte următoarele reguli (foto: ro.pokernews.com)

Regalul de poker de la Mamaia se anunță încă de pe acum unul care va atrage numeroși concurenți, dat fiind faptul că acesta va găzdui nu mai puțin de 22 de turnee și premii garantate de 231.000 de euro în cele șapte zile de concurs.

În principal, premiile sunt structurate după cum urmează: 100.000€ în ”Main Event” - cu buy-in de 550€, 30.000€ în ”High Roller”-ul cu buy-in de 1.100€ și 20.000€ în ”Opening Event” (buy-in de 170€. Restul premiilor, în valoare de 81.000 de euro vor fi acordate în alte turnee ale întrecerii.

Programul complet al turneelor din cadrul Festivalului ”888Live Mamaia”, conform ro.pokernews.com:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi