"Mama eroină". Povestea anului în poker: a câştigat trei turnee diferite, în trei zile consecutive

jordison-principala.jpg

Angela Radich Jordison are una dintre cele mai interesante poveşti din 2016. Aceasta a câştigat trei turnee live la rând, în trei zile consecutive, asigurându-şi în total cecuri de aproape 40.000 de dolari.

Lumea pokerului nu mai este de mult una exclusiv masculină. Dovadă în acest sens stau Vanessa Selbst, Kathy Liebert, Annie Duke, Annette Obrestad, Vanessa Rousso sau Jennifer Harman, toate cu peste 2 milioane de dolari câştigaţi din poker.

Dar niciuna nu a ajuns la performanţa incredibilă atinsă de Angela Radich Jordison, o jucătoare cu experienţă online, dar care nu evoluase foarte des în turneele live. Aceasta a dat lovitura la Wildhorse Resort & Casino în Pendleton, Oregon, unde s-a impus, în trei zile, la trei turnee de tip no limit hold'em. Ea şi-a încercat în a patra zi norocul şi la o competiţie de limit omaha, însă a fost eliminată relativ repede.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A ÎŢI EXERSA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

Jordison, care avea câteva clasări în bani în perioada 2006-2013 la nişte turnee destul de mici din Las Vegas, a intrat în "zonă" şi a fost de neoprit. Proprietară a unui bar în Oregon, aceasta - care este totodată mamă a trei copii - joacă poker de peste 10 ani, însă niciodată nu reuşise să îşi adjudece un turneu. De altfel, cel mai bun loc ocupat la competiţiile de cazinou fusese un loc 8, la un pot-limit Omaha.

"Ultimele trei competiţii la care am participat au fost cu adevărat fantastice, dar parcă totul e în ceaţă acum, când mă gândesc retrospectiv. Am jucat în acele trei zile mai multe heads-upuri decât am făcut-o în toată viaţa mea", a spus Jordison, mai în glumă - mai în serios pentru highstakesdb.com, pentru ca apoi să încerce să îşi explice succesul puţin scontat: "Am avut parte de mâini bune, mâini care au rezistat împotriva draw-urilor, dar am ştiut şi când să renunţ la poturi de unde puţini probabil ar fi plecat. Am reuşit şi câteva bluff-uri mari, a fost un joc complet, pot spune. Cel mai dificil a fost cel de-al treilea turneu. Dormisem foarte puţin, mă simţeam foarte obosită, iar formatul era shootout, ceea ce necesită concentrare suplimentară. Din fericire, totul a ieşit perfect, nu îmi imaginam aşa ceva".

jordison2.jpg

Ceea ce e şi mai impresionant la victoriile lui Jordison e că acestea au venit în turnee destul de mari (dacă luăm în considerare numărul de jucători înscrişi, nu buy-in-ul). Astfel, la primul turneu au participat 537 de jucători, la al doilea 448, iar la al treilea s-au înscris 214. Câştigurile eroinei noastre au fost pe măsură, având în vedere nivelul său: 10.800$, 18.400$ şi 8.700$.

Banii au venit într-un moment cum nu se poate mai prielnic pentru Jordison, care va avea ocazia astfel să îşi ajute fiii cei mari să se înscrie la Universitatea din Oregon.

Ea va folosi suma rămasă pentru a participa la alte turnee de poker, dar nu e decisă deocamdată ce tactică să abordeze. Se gândeşte să facă următorul pas şi să meargă la competiţii mai mari sau să îi sponsorizeze pe tatăl şi fratele ei (de la care a învăţat poker şi care au însoţit-o la unele turnee în trecut) şi să împartă "frăţeşte" eventualele câştiguri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!