Mama decedată le-a purtat noroc. O familie din Thailanda s-a îmbogățit la loto

O familie din Thailanda care se ocupă de colectarea gunoaielor a câștigat 30 milioane de baht (913.240 de dolari) la loterie. Incredibilă e metoda aleasă de membrii familiei - au ales să joace pe bilet numărul format din mai multe cifre de pe coșciugul mamei lor decedate. 

Pranee Deeluan (39 de ani), Sopee Deeluan (53 de ani) și Boonruen Yadmak (31 de ani) au cumpărat bilete la loterie pe drumul de întoarcere de la înmormântarea mamei lor. "Mama mea a zis odată că după ce va muri, noi toţi vom fi bogaţi. Nu m-am aşteptat deloc ca acest lucru să se întâmple", a declarat Pranee cu ochii în lacrimi. 

Potrivit familiei câștigătoare la loto, un îngrijitor de la templu i-a atras atenţia că ar trebui să cumpere un bilet şi să joace numărul coşciugului - 391. Numărul i-a sărit în ochi îngrijitorului pentru că era scris în mod neobișnuit cu culoarea roșie. Superstiţiile sunt foarte răspândite în zona rurală din Thailanda, unde multe lucruri pot fi interpretate drept semne ale unor posibile numere câştigătoare la loterie.

Deși au câștigat o grămadă de bani la loto, membrii familiei au anunțat că nu vor renunța la munca lor - aceea de a colecta gunoaie. De această îndeletnicire, familia din Ratchaburi se ocupă de mai bine de 20 de ani și face afaceri cu o firmă din capitala Bangkok - aflată la circa 100 de kilometri distanță. "Vom folosi banii pentru a ne plăti toate datoriile şi vom păstra restul pentru taxele de şcolarizare ale copiilor", a precizat Pranee, cea care va administra câștigul de la loterie. 

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!