Mâine începe Super High Roller Bowl, turneu de poker la care participă cei mai buni jucători din lume!

ARIA Resort & Casino din Las Vegas va găzdui începând cu duminică 29 mai 2016 cea de-a doua ediție a turneului de poker ”Super High Roller Bowl”, turneu destinat doar celor mai buni jucători de poker din lume. De fapt se poate înscrie oricine, dar problema este că taxa de înscriere este de 300,000$, motiv pentru care participă doar jucători care au câștigat până acum bani serioși din poker.

aria.jpg

Conform pokernews.com, în total s-au înscris 49 de jucători, ceea ce înseamnă că potul total este de aproape 15 milioane de dolari. Câștigătorul turneului va pleca acasă cu un cec impresionant de 5 milioane de dolari, în timp ce doar alte șase persoane vor mai intra în bani. De asemenea trebuie precizat că turneul se va desfășura într-un ritm lent ținând cont că acesta durează 4 zile deși nu sunt foarte mulți participanți.

Anul trecut la ediția inaugurală buy-in-ul a fost de 500,000$, iar potul total a ajuns la valoarea de $21,5M. Brian Rast a fost câștigătorul turneului, el punând mâna pe un premiu de 7,5 milioane de dolari după ce l-a învins la heads-up pe Scott Seiver. Ambii vor participa și la ediția de anul acesta, lor alăturându-se și ceilalți cinci jucători care au prins masa finală la ediția precedentă: Timofey Kuznetsov, Connor Drinan, Tom Marchese, David Peters, și Erik Seidel.

Pe lista participanților se regăsesc și alte nume celebre din lumea pokerului: Phil Hellmuth, Dan Colman, Igor Kurganov, Jason Mercier, Fedor Holz, Antonio Esfandiari sau Andrew Robl. Desigur nu putea lipsi nici românul Daniel Negreanu, el fiind un mare fan al acestor turnee high roller. De altfel el de multe ori a avut rezultate foarte bune la turnee similare, și nu ar fi deloc surprinzător dacă ar reuși să ajungă la masa finală. Vom reveni miercuri cu informații legate de deznodământul turneului.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi