Mâine începe Eurovision, au apărut ultimele oferte de pariuri, vezi cotele aici!

Eurovision este o competiție muzicală foarte cunoscută la nivel internațional; aceasta are loc anual și se află la cea de-a 51-a ediție. Deoarece concursul a fost câștigat anul trecut de Måns Zelmerlöw din Suedia cu melodia Heroes, ediția de anul acesta are loc în Stockholm. Marea finală este programată pentru 14 mai 2016, ora 22:00.

 

Pariază acum pe EUROVISION la cele mai bune cote

 

eurovision.jpg

Marți 10 mai și joi 12 mai au avut loc cele două semifinale, în fiecare fiind agrenate câte 18 țări. Primele 10 clasate din fiecare semifinală și-au câștigat locul în marea finală, lor alăturându-se țara gazdă Suedia dar și cele cinci țări care sponsorizează acest eveniment muzical: Marea Britanie, Spania, Italia, Franța și Germania.

România la Eurovision
România ar fi trebuit în mod normal să fie reprezentată de către Ovidiu Anton cu melodia ”Moment of Silence”, dar țara noastră a fost descalificată din cauza datoriilor de aproape 14 milioane de euro pe care TVR le avea față de EBU. Acesta este și motivul pentru care Eurovision nu este transmis anul acesta de către TVR, dar din fericire persoanele de la noi din țară care vor să urmărească acest eveniment au mai multe opțiuni din care să aleagă. 

Unde putem urmări competiția?
Eurovision 2016 poate fi urmărit la televizor pe RAI 1 (postul național din Italia), TVE (Spania), DUNA (Ungaria), dar și pe multe alte posturi naționale din diferite țări europene. Eu le-am enumerat pe cele trei pentru că majoritatea românilor prind măcar unul din ele. Iar în cazul în care vrei să urmărești competiția online, o poți face pe canalul oficial de Youtube al celor de la Eurovision, deoarece acolo este transmisă în timp real. Semifinalele au putut fi urmărite inclusiv din România, deci mă îndoiesc că va fi introdusă vreo restricție la marea finală. Mai multe detalii despre competiție poți găsi pe site-ul oficial Eurovision.

Eurovision - cote la pariuri
Am vorbit de ajuns despre aceste aspecte; a venit momentul să vedem ce cote oferă casele de pariuri, pentru că asta ne interesează pe noi ca pariori. Conform unibet.ro, Sergey Lazarev din Rusia pornește ca mare favorit cu piesa ”You are the only one”, el având o cotă de doar 1.50 la victorie și de 1.05 să se claseze în top5. Înainte de semifinale cota acestuia era de 2.00, dar spectacolul scenic inedit reușit de Sergey în semifinala de marți i-au mărit chiar și mai mult șansele la victorie. 

Alături de Rusia, cele mai bine cotate țări sunt: Australia @ 5.50, Ucraina @ 12.00, Franța @ 13.00, Suedia @ 17.00, Olanda @ 31.00, Armenia @ 34.00, Italia @ 34.00 și Malta @ 41.00. Georgia și Germania pornesc ca outsideri cu cote de 251.00 la victorie, și de 41.00 pentru o clasare în top5! Îmi amintesc că în niciunul din ultimii trei ani nu a câștigat țara care pornea cu prima șansă, dar este drept că niciodată nu a existat un favorit cu o cotă așa mică precum cea a Rusiei de acum. 

Ar mai trebui spus că poți plasa pariuri pe locul final al oricărei din cele 26 de țări ajunse în finală. Poți pune pariuri pe locul 1, locul 1-4, locul 1-10, locul 5-10 sau clasare pe maxim locul 11. La unele țări poți paria chiar și de câte ori vor primi 12 puncte, sau căror alte țări vor da ele punctaj maxim. Te invit să accesezi site-ul unibet.ro pentru a vedea o listă completă de pariuri.

Pariază acum pe EUROVISION de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi