Mai rar aşa noroc! A găsit $20 pe stradă şi i-a transformat într-un câştig uriaş la loterie!

Să joci la loterie este foarte simplu şi acest tip de joc de noroc are pasionaţi în întreaga lume. Mulţi încearcă toată viaţa să prindă numerele câştigătoare şi cheltuie sume imense pentru asta, însă alţii au un noroc teribil.

Este şi cazul unui barman din San Francisco, care a avut un noroc mai rar întâlnit. Hubert Tang a găsit $20 pe stradă şi a avut inspiraţia să-i joace la loterie. A folosit banii pentru a cumpăra două bilete răzuibile şi unul dintre ele i-a adus jackpotul cel mare la California State Lottery: un milion de dolari. Norocul l-a lovit astfel de două ori pe acest american, mai ales că nu jucase de 10 ani la loterie.

Am zgâriat biletul la ieşirea din magazin. I-am spus prietenul meu care era cu mine că am câştigat un milion de dolari. Niciunul dintre noi n-a crezut că este real. A fost prima dată după 10 ani când am jucat la loterie.Hubert Tang

Deschide un cont acum la cel mai mare operator de jocuri de noroc licenţiat în România şi beneficiezi de un prim pariu fără risc în limita a 150RON!

Acesta a declarat că-şi va relua viaţă normală, chiar va continua să muncească, în timp ce banii câştigaţi vor merge în conturi de economii. De asemenea va încerca să transmită mai departe norocul său şi va începe prin a lăsa câte $20 pe stradă, în ideea că şi altcineva poate avea acelaşi noroc.

De pe urma câştigului obţinut de Tang beneficiază şi magazinul Andrea’s Market din Millbrae, locul de unde s-a cumpărat biletul norocos, care va primi un bonus de $5.000 din partea loteriei.

Ai văzut şi tu probabil o mulţime de cazuri fericite la loterie, însă trebuie să recunoşti că un asemenea noroc este greu de imaginat.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi