Mai mulți jucători de la Universitatea Cluj sunt bănuiți că ar fi pariat împotriva propriei echipe!

Pe numaiu.ro, site-ul suporterilor Universității Cluj, a apărut ieri o știre conform căreia unii jucători de la ”U” sunt bănuiți că ar fi jucat la pariuri împotriva propriei lor echipe.

Totul a pornit de la un grup de 3-4 jucători ai echipei clujene care ar fi propus mai multor colegi să piardă intenționat anumite partide, și să parieze în avans pe victoria echipelor adverse. Cum a ajuns la urechile fanilor aceste informații? Se pare că unul dintre jucătorii abordați ar fi refuzat propunerea, dar ar fi povestit apropiaților ce s-a întâmplat, care la rândul lor au povestit mai departe altor persoane și tot așa.

ucluj.jpg

Cei de la site-ul numaiu.ro știu despre ce jucători este vorba, dar au preferat ca pentru moment să nu facă publice aceste informații din mai multe motive: nu există dovezi că această intenție de a aranja meciuri chiar s-a concretizat, imaginea și cariera celor implicați poate fi pătată fără a exista dovezi clare, se poate ajunge în penal etc.

Nu știu dacă aceste informații sunt adevărate sau nu, dar nu m-ar mira să fie. Când ești neplătit de luni de zile și există posibilitatea să nu mai vezi salariile restante vreodată, inevitabil ajungi să te gândești și la lucruri necurate. Probabil că există destul de mulți jucători de la diferite echipe din liga secundă care s-au gândit de-a lungul timpului să trântească meciuri pentru pariuri sportive, iar unii din ei probabil au și făcut-o. Dar de cele mai multe cazuri nu vom afla vreodată.

Cu două etape înainte de finalul play-out-ului în seria a doua a ligii secunde, situația celor de la Universitatea Cluj este critică.  Aceștia ocupă locul 4 cu 27 de puncte; reamintesc că locurile 4-6 retrogradează direct, iar locul 3 merge la baraj. Totuși evitarea retrogradării încă este posibilă, ”studenții” fiind la trei puncte de echipa de pe primul loc Olimpia Satu Mare, cu care au meci acasă în această sâmbătă.

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi