Mai mulți bărbați și-au pârât soțiile la poliție disperați că acestea ignoră treburile casnice pentru a se juca toată ziua jocuri de noroc!

Sunt nenumărate cazurile în care bărbații sunt disperați după jocuri de noroc, iar soțiile sunt la rândul lor disperate că aceștia nu mai dau pe acasă sau pierd banii de întreținere pe la păcănele. Dar uneori rolurile se mai și schimbă. Cel mai bun exemplu vine din Kampong Thom, Cambodgia.

politie.jpg

Nervoși că soțiile lor neglijează treburile casnice și că își petrec toată ziua la jocuri de noroc, patru bărbați au picat de acord să anunțe poliția locală că nevestele lor practică gambling ilegal. Conform phnompenhpost.com, cele patru soții făceau parte dintr-un grup ceva mai mare de peste 10 persoane care se jucau un joc numit apong (este un joc cu zaruri cunoscut mai mult prin acea zonă). Una din femeile acuzate că practica acest joc este chiar soția șefului local de poliție.

Totuși se pare că femeile au fost foarte vigilente, ele reușind să fugă din locația în care se aflau înainte ca poliția să ajungă acolo. Acestea au fost preocupate să își ia și banii mizați la jocuri, dar din grabă și-au uitat hainele și chiar încălțămintea la locul faptei.

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi