Mai există un Hamroun. În Italia. Senegalezul Koulibaly nu ține cont de nimeni și nimic și vrea să plece în Anglia. Șefii lui Napoli l-au chemat la tribunal!

Kalidou Koulibaly vrea să plece de la Napoli, dar italienii trag de senegalez să mai rămână. Agentul jucătorului spune însă că nici gând și demontează declarația președintelui lui Napoli, De Laurentis, care a spus că senegalezul a semnat deja o nouă înțelegere. "Nu există niciun acord, noi ne gândim la plecare, cu orice risc. Vom merge și în instanță!", a declarat pentru"Gazzetta dello Sport" impresarul jucătorului de 25 de ani. Italienii scriu că șeful lui Napoli l-a acționat deja în justiție pe Koulibaly, care se pare că a fost amendat cu 1 milion de euro de către șefii lui Napoli.

Koulibaly, care câștigă 1 milion de euro, vrea să plece la mai bine. Are și oferte, care ajung și la un salariu de 4 milioane de euro pe sezon! Napoli e de acord cu o singură condiție să se despartă de jucătorul senegalez - dacă cineva oferă pentru el 45 de milioane de euro! Cele mai tentante oferte vin din Anglia: Chelsea și Everton au licitat până acum pentru jucătorul lui Napoli.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi