Mai există Sky-Bets în România? Află tot ce trebuie să știi despre această casă de pariuri!

Mai există Sky-Bets în România? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți pariori români și la care voi încerca să răspund în cele ce urmează.  
 

Despre Sky-Bets 

Aceasta este o casă de pariuri foarte cunoscută la nivel internațional, care a intrat pe piața din România cu mai bine de un deceniu în urmă, atunci când a început să lanseze primele agenții stradale. Ea a crescut foarte rapid într-un interval scurt de timp, ajungând la un moment dat chiar să fie cea mai dezvoltată casă de pariuri sportive în franciză de la noi din țară. În ultima vreme nu s-a mai auzit mare de lucru de acest operator de pariuri sportive, deci am considerat necesar să vin cu un articol care să lămurească situația agenției Sky-Bets.   
 

Sky-Bets a devenit Excelbet

Aceasta încă există, doar că în 2015 și-a schimbat numele din Sky Bets în Excelbet, iar noul site poate fi accesat la adresa excelbet.ro. Dacă întrebi mai mulți pariori să-ți spună rapid locația unei agenții de cartier de la acest operator sunt convins că vor fi puțini cei care vor putea veni cu un răspuns rapid. Chiar și așa, vei fi surprins să afli că Sky-Bets, sau mă rog Excelbet (depinde cum vrei să-i spui), are în continuare nu mai puțin de 250 de sucursale împrăștiate prin întreaga țară. Și atunci, unde sunt acestea? De ce agențiile stradale sunt atât de greu de găsit? 

sky-bets-interata.png

Sky-Bets – un partener perfect pentru barurile de la colțul străzii și de prin sate

Nu vreau să fiu răutăcios, dar acesta este adevărul. Locațiile Sky Bets sunt greu de observat pentru că există doar câteva agenții proprii, restul fiind agenții partenere. Realitatea este că aproape orice bar de prin sate uitate de lume sau de prin bodegile stradale poate încheia un parteneriat cu acest operator de pariuri sportive. De aceea o mare parte din agențiile Sky-Bets (Excelbet) pot fi găsite prin barurile din diferite sate sau de prin părți mai mărginașe ale orașelor. Nu mă înțelege greșit, acesta nu este deloc un lucru rău. Prezența unei locații Sky-Bets într-o localitate în care nu există alte alternative de a paria offline este chiar un lucru benefic, dar remarc totuși faptul că n-a fost pus un accent prea mare pe calitatea colaboratorilor, ci mai degrabă pe cantitate. 

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine!

Ce mi se pare ciudat este că în ciuda schimbării numelui, unele agenții stradale încă se numesc Sky-Bets și nu și-au actualizat numele în Excelbet. Nu prea știu de ce s-a ajuns la o astfel de situație, dar oricum nici nu este foarte relevant. În orice caz, acest operator de pariuri sportive funcționează doar offline și nu pare să aibă de gând să facă trecerea către mediul online în viitorul apropiat, motiv pentru care n-are nevoie de o licență cu care să apară pe site-ul oficial ONJN. 


Merită să pariem la Sky-Bets?

Dacă ajungi vreodată în situația în care trebuie sau vrei să pariezi la Sky Bets, atunci sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi. Vorba aceea: ”am o veste bună și una rea”. Dar hai să începem cu părțile pozitive. Odată cu schimbarea numelui, a fost schimbat și site-ul, ceea ce este de bine ținând cont că fostul site era foarte demodat. Site-ul nou se ridică la nivelul concurenței: poți face un bilet virtual, poți verifica statutul unui bilet aflat în desfășurare, poți accesa orice meci din oferta Sky-Bets din maxim câteva click-uri etc. Miza minimă este de 2 RON, iar localurile sunt de regulă deschide de la 10:00 la 22:00, deși pot apărea excepții în cazul agențiilor partenere. Oferta sportivă acoperă 11 sporturi diferite, iar la fotbal vei vedea că sunt acoperite foarte multe meciuri din campionate mai puțin importante. Deși nu putem paria pe cartonașe, cornere sau marcatori, remarc o ofertă foarte generoasă în ceea ce privește pariurile combinate.  

combo-bets.png Acum să trecem la lucrurile mai puțin frumoase. Am observat ceva la Sky-Bets ce nu credeam că voi vedea vreodată la o casă de pariuri în anul 2016. Deși pare greu de crezut, dacă adaugi pe bilet meciuri din campionate mai mici vei constata că trebuie să ai minim trei selecții pe bilet pentru a-l putea juca. Mă simt de pacă m-am întors în timp cu vreo 10 ani în urmă și m-am teleportat într-o agenție Pariloto.  

Pe de altă parte, am fost surprins plăcut să văd că site-ul este optimizat pentru telefon și tabletă. Este adevărat că vorbim de un lucru complet logic, dar am văzut agenții de cartier mai titrate care încă n-au făcut acest pas, deci mă așteptam la ce este mai rău din partea celor de la Sky Bets. 


Bonusuri și promoții Sky-Bets – ce oferă acest operator?

Deloc surprinzător, găsim promoții similare cu cele cu care ne-am obișnuit de la alte case de pariuri stradale. Aș evidenția următoarele oferte: 

  • Bonus la pariurile multiple – este oferit un bonus cuprins între 20% și 100% în funcție de numărul de evenimente de pe bilet. Bonusul maxim este acordat pentru un bilet ce conține minim 20 de selecții de cotă 1.30+ fiecare. 
  • Șansă 11 meciuri – dacă biletul tău conține minim 11 selecții cu cote de 1.25+ fiecare și te scoate un singur meci, atunci vei încasa 10% din eventualul câștig împărțit la cota meciului pierdut. 
  • Super 200 - dacă de pe un bilet cu cotă 200+ te scoate un singur meci primești de zece ori valoarea mizei biletului. Poți avea oricâte selecții pe bilet dorești, dar fiecare dintre ele trebuie să aibă maxim cota 7.00.

bonus-pariuri-multiple.png Eu personal n-aș paria în condiții normale la Sky-Bets (Excelbet), dar dacă voi ajunge vreodată blocat prin vreun sat fără semnal la telefon dar care să aibă o astfel de agenție, atunci probabil că m-aș încumeta să pun un bilet la pariuri. Totuși ca să nu fiu înțeles greșit, acest operator de pariuri sportive nu este cu nimic mai prejos decât alte agenții de cartier, dacă trecem peste regula demodată cu ”minim trei meciuri pe bilet”. Bonusurile, promoțiile și oferta Sky-Bets sunt mai mult decât decente. Pe de altă parte, nu se va putea compara vreodată cu agențiile de top online. Aș recomanda oricând case de pariuri pe internet precum unibet.ro, sportingbet.ro sau netbet.ro. La acestea ai o ofertă sportivă mai bogată, bonusuri pariuri mai bune, platforme performante de pariuri live, dar și multe alte avantaje, plus că poți paria la orice oră din zi sau din noapte de pe orice calculator, telefon sau tabletă, oriunde te-ai afla. 

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi