Mai avea 10 lire în buzunar. A cumpărat un loz și a câștigat 250.000 de lire sterline!

Foarte puțină lume se poate lăuda cu norocul pe care l-a avut o scoțiancă. Mai avea în geantă după ce a făcut cumpărăturile doar 10 lire și s-a gândit să-și încerce norocul la loto. A intrat într-un magazin și a cumpărat un tichet răzuibil. A plecat acasă sperând să dea lovitura, dar a uitat să răzuiască tichetul.

Abia după vreo două zile, când Marilyn Scott și-a făcut curat prin geantă, a dat peste lozul cumpărat. A început să-l răzuie cu unghia și a rămas șocată - câștigase 250.000 de lire sterline! ”Nu mi-a venit să cred. A trebuit să-i rog pe colegi să-mi spună dacă e adevărat că am câștigat atâția bani. Apoi mi-am dat seama că umblam cu o mică avere după mine și eu habar nu aveam”, a declarat femeia originară din Ayrshire, Scoția.

Angajată la un call-center, femeia în vârstă de 27 de ani are acum planuri mari cu banii. Cea mai mare parte din ei îi va folosi pentru mama sa de 60 de ani, care este bolnavă. Marilyn (foto: scotsman.com) a cumpărat un bilet într-o stațiune unde cea care i-a dat viață va urma un tratament. Apoi, o va duce la Disneyland. 

”Când eram mici, mie și surorilor mele mama ne spunea că dacă o să câștige la loterie o să ne ducă la Disneyland. Acum visul ei a devenit realitate, o voi duce eu acolo! Va împlini în curând 60 de ani și ăsta va fi cadoul meu special pentru mama”, a declarat fericita câștigătoare. 

Restul banilor îi va folosi pentru a-și cumpăra o casă. ”Toată viața am visat să am casa mea. Și n-am crezut niciodată că voi avea destui bani ca să-mi realizez această dorință. Încă nu-mi vine să cred c am câștigat și că toată viața mea se va schimba de-acum”, a încheiat Marilyn Scott. (foto: scotsman.com)

Alege înțelept agenția de pariuri pe loto! Vezi recomandarea PariuriX pentru tine

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!