Mafia pariurilor a ajuns şi la Clinceni! Fostul portar al echipei, Marinescu a dat totul pe faţă

După Gloria Buzău, care a provocat un scandal imens în fotbalul românesc, o altă echipă din Liga a doua e bănuită că ar fi aranjat meciuri pentru pariuri. Academia Clinceni e anchetată acum în urma unui denunţ făcut de portarul Andrei Marinescu, scriu cei de la pariori.ro.

Cazul a ajuns deja pe masa Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, care a declanşat o anchetă împotriva echipei aflate pe locul 11 în Liga a 2-a. Fost portar al ilfovenilor, Andrei Marinescu (acum la Gaz Metan Mediaş) a făcut un denunţ la Comisia de Integritate a FRF în care povesteşte că înaintea unei partide din returul sezonului trecut, vicepreşedintele clubului Alex Dragomir i-ar fi propus, într-o discuţie privată, să nu-şi apere corect şansele. “Jucătorul a recunoscut că vicepreşedintele i-a cerut să nu iasă pe centrări, să nu apere penalty-uri, să o lase mai moale, că se vor paria mulţi bani pe un meci cu multe goluri”, susţin surse federale, care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Marinescu a fost audiat ieri de către Comisia de Disciplină a FRF, unde şi-a menţinut declaraţia. În următoarele săptămâni vor mai fi chemaţi la FRF conducători de cluburi, dar şi alţi fotbalişti de la Clinceni. 

Pedepsele în astfel de cazuri prevăzute de regulamentele federaţiei sunt extrem de aspre. 174 de luni de suspendare şi amenzi totale de 213.000 de euro au primit cei de la Gloria Buzău pentru aranjarea de meciuri la pariuri.

 

Foto: liga2prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi