Mafia meciurilor trucate loveşte din nou...în Italia!

În această dimineaţă lumea fotbalului italian a fost din nou zguduită de un scandal. Potrivit celor de la Gazzetta dello Sport nu mai puţin de 50 de persoane suspectate de a fi implicate în pariurile frauduloase au fost arestate. Inclusiv jucători, antrenori şi preşedinţi de club.

Mai multe jocuri din Lega Pro (liga 3) şi Serie D se crede că au fost manipulate de anumite grupuri de interese. Potrivit aceluiaşi ziar următoarele echipe sunt suspectate că ar fi trucat meciuri pentru pariuri: Pro Patria, Barletta, Brindisi, L’Aquila, Neapolis Mugnano, Torres, Vigor Lamezia, Sant’Arcangelo, Sorrento, Montalto, Puteolana, Akragas, San Severo.

123.JPG

Poliţia italiană a stabilit că există două grupuri diferite care sunt implicate în mafia pariurilor din ligile secunde din Italia.

M-am uitat de curiozitate, în mare, peste echipele enumerate mai sus despre care se spune că au trucat meciuri şi avem aşa, în acest sezon

  • Pro Patria - patru meciuri în care au condus la pauză şi au piedut la final şi două meciuri de 7+ goluri (unul pierdut cu 3:5 - desfăşurare meci 3:0 minutul 15, 3:3 minutul 69 şi altul cedat cu 3:4 după ce în minutul 38 conducea cu 3:0)
  • Barletta - trei meciuri în care au deschis scorul în deplasare şi au pierdut în final (meciuri în care s-au acordat trei penalty-uri şi două cartonaşe roşii)
  • L'Aquila - două meciuri în care a deschis scorul şi a pierdut şi unul a câştigat după ce a fost condusă cu 0:1, întâmplare sau nu în două dintre meciuri s-a arătat cartonaş roşu în minutul 90, iar în celălalt s-au acordat două penalty-uri în prima repriză
  • Torres - a pierdut o dată după ce a deschis scorul şi a câştigat de două ori după ce a luat primul gol, odată revenind de la 0:2
  • Vigor Lamezia - a câştigat două meciuri după ce a fost condusă la pauză, a avut trei meciuri de 6+, a câştigat trei meciuri după ce a fost condusă cu 0:1 şi a pierdut unul după ce a deschis scorul. 
  • Akragas - a avut opt meciuri de 5+ goluri

Aşteptăm momentul când vom vedea astfel de investigaţii şi de ce nu arestări (dacă se dovedeşte că au fost meciuri trucate) şi prin ligile inferioare din România (Liga 3 este şi ea la pariuri) sau de ce nu chiar şi în Liga 1 unde avem destul de multe meciuri cel puţin dubioase. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi