Mafia italiană a pătruns pe piața jocurilor de noroc online

La doar o săptămână după ce o nouă lege din Polonia a pus punct activității operatorului 888Holdings, acum a venit rândul autorităților din Malta să suspende licența pentru jocurile de noroc online ale celor de la CenturionBet Ltd, care operau pe piață sub marca Bet1128.

Autoritatea pentru jocurile de noroc din Malta (MGA) a ordonat companiei ”să suspende în mod nelimitat toate operațiunile de jocuri, să înceteze înregistrarea jucătorilor noi, să suspende toate tranzacțiile pe toate site-urile web, inclusiv depozitele și retragerile”. Notificarea MGA insistă asupra faptului că toate site-urile web care funcționează sub licența CenturionBet nu sunt "aprobate pentru a fi operaționale". Cu toate astea, site-ul Bet1128.com a continuat să afișeze sigla MGA și licența, care i-a fost suspendată.

Agenția italiană specializată în știri despre jocuri de noroc, Agimeg, a citat o declarație a reprezentanților CenturionBet care au spus că MGA "a identificat nereguli procedurale în semnarea contractelor". Compania și-a exprimat "regretul profund", insistând că a "acționat în deplină conformitate" cu reglementările în vigoare cu privire la garantarea tuturor câștigurilor. Luna trecută, Agimeg a raportat că CenturionBet a încercat să vândă 80% din operațiunile sale, pentru suma de 12 milioane de euro, operatorului de jocuri de noroc online SKS365, care opereaza in Italia sub marca Planetwin. SKS365 a susținut, ulterior, că primește o mulțime de astfel de oferte, dar că aceste propuneri nu s-au materializat niciodată.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

CenturionBet / Bet1128 are o istorie dubioasă în Italia, unde afacerea este deținută de Francesco Martiradonna, numele acestuia fiind legat de sindicatul mafiot Sacra Corona Unita. În cursul lunii octombrie a anului trecut, avocatul lui Martiradonna a negat legăturile dintre familie și CenturionBet, în ciuda rapoartelor din mass-media italiană. Anchete jurnalistice au scos la iveală faptul că cei doi frați Martiradonna sunt managerii site-ului de jocuri de noroc online care își desfășoara activitatea în Malta sub denumirea CenturionBet.

În urmă cu doi ani, autoritățile italiene au lansat o ofensivă majoră împotriva operațiunilor de jocuri de noroc ilegale ale Betniq, site-ul de pariuri online licențiat în Malta care a fost acuzat că are legături cu Clanul mafiot "Ndrangheta". Atunci, MGA a suspendat licențele tuturor operatorilor online asociați. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi