Maccabi - Zenit 3-4, meciul serii în Europa. Lucescu: "N-am trăit în viaţa mea aşa ceva!"

Pe Mircea Lucescu era să-l lase inima aseară la meciul din Israel, cu Maccabi. Condusă cu 3-0 până în minutul 70, Zenit a revenit incredibil şi a câştigat cu 4-3 meciul!! Lucescu a trăit la intensitate maximă partida de pe margine. "Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat!", a spus "IL Luce" într-o intervenţie la DolceSport

Chiar am spus că nu am mai trăit aşa ceva în toată cariera mea! Un astfel de meci nu am mai jucat. Era minutul 77, ce mai putea să se întâmple? Sigur, am făcut două schimbări care ştiam că or să iuţească jocul, dar să remontăm, nu mă aşteptam!,

---a recunoscut Mircea Lucescu

Ruşii au reuşit să întoarcă rezultatul într-un sfert de oră. Kokorin a dat semnalul revenirii în minutul 76, după care Mauricio a reaprins speranţele pe banca lui Zenit. Servit ca la carte de Robert Mak, slovenul care a jucat la Euro 2016 vara asta, Giuliano a egalat în minutul 86. Zenit le-a dat lovitura de graţie israelienilor în prelungiri. Atacantul muntenegrean, Luka Djordjevic a marcat golul fericirii pentru ruşi.

Când revii, marchezi un gol, toată lumea e entuziastă şi adversarii intră în panică. Am mai trăit asemenea situaţii şi ca antrenor, şi ca jucător când se intră în panică. Noi am intrat prea relaxaţi, nu ne-am ridicat la nivelul aşteptat în prima parte. Finalul a fost unul senzaţional. Îi felicit pe jucători că au întors meciul!.

O victorie ne dă foarte multă încredere şi mult entuziasm.  Nu cred că există cluburi care să nu mai trateze Europa League fără interes. Sunt tot mai mulţi bani şi o să fie şi mai mulţi de anul viitor, plus prestigiul, plus calificarea directă în Champions League, 

---a mai spus Lucescu

Antrenorul lui Zenit ar fi vrut ca şi echipele româneşti să câştige meciurile jucate. N-a fost să fie şi Lucescu a recunoscut că fotbalul românesc este în cădere liberă. 

Cluburile din România sunt cu un pas în urma echipelor care ajung în această fază a competiţiei. Sunt campionate mai puternice. E păcat,

---a conchis "IL Luce"

Foştii stelişti, Chipciu şi Stanciu au fost titulari la Anderlecht în meciul cu Qabala câştigat cu 3-1 de belgieni. Stanciu a pasat decisiv la ultimul gol, marcat de Capel în minutul 77.

Echipa lui Mircea Lucescu a făcut meciul serii în Europa League. Condusă cu 3-0, Zenit a revenit incredibil şi a câştigat cu 4-3 meciul din Israel cu Maccabi! Kokorin, Mauricio, Giuliano şi Dordevic, în prelungiri, au marcat pentru echipa lui Lucescu. 

Şocul serii în Europa League s-a înregistrat în Italia, unde Inter a pierdut cu 0-2 meciul cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva! Buzaglo şi portughezul Vitor au marcat într-o seară de coşmar pentru echipa lui Franck De Boer. Jucătorul naţionalei României, Ovidiu Hoban a fost integralist la Beer Sheva. 

 

Foto: libertatea.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi