Share

Ponturi Baschet : Maccabi Tel Aviv - Anadolu Efes

Baschet

Cota: 1.55

Adaugat de: AlexRizea

14 Noi 2017 15:10 943 0
Logo Maccabi Fox Tel Aviv
Logo Anadolu Efes
Maccabi Fox Tel Aviv
Anadolu Efes
VS
21:05 14 Noiembrie 2017
Euroliga

Analiză și informații pentru Maccabi Fox Tel Aviv v Anadolu Efes

Nu mai puțin de 4 partide se dispută astăzi, în ziua care deschide etapa a 7-a din Euroligă, cea mai puternică competiție inter-cluburi din Europa, iar noi vă propunem un pont de la meciul dintre Maccabi Tel Aviv și Anadolu Efes, meci ce se dispută în capitala Israelului de la ora 21:05.

Maccabi Tel Aviv este cea mai galonată echipă din Israel, și echipa cu cele mai multe titluri la nivel european, nu mai puțin de 51. Anul trecut a fost sub nivelul obișnuit, cu un loc 14 în Euroligă și o eliminare surprinzătoare în semifinalele întrecerii interne, astfel că șefii clubului au fost foarte activi pe piața de transferuri și i-au înregimentat pe Pierre Jackson de la Detroit, John Di Bartolomeo de la campioana Haifa, Bolden de la Crvena Zvezda și Parakhouski de la Unics Kazan, toți jucători de certă valoare care au confirmat la nivel înalt. Rezultatele s-au văzut imediat și Maccabi are un start de sezon foarte bun cu procentaj maxim în competiția internă și cu 4 victorii din 6 partide în Euroligă, ultima entuziasmantă 90-83 cu Real Madrid. Singurele înfrângeri ale sezonului au fost cu Olimpiakos 68-69 și cu Crvena Zvezda 84-87, după partide foarte disputate.

Adversara israelienilor va fi Anadolu Efes, echipă imprevizibilă care în ultimele sezoane de Euroligă a înregistrat întotdeauna victorii mari cu cele mai puternice echipe, dar și înfrângeri neașteptate. Turcii au făcut o mulțime de modificări în ceea ce privește lotul, in inter-sezon pierzând cei mai importanți jucători, dar reușind să aducă alții de valoare care au confirmat la nivel înalt. Au plecat Granger la Baskonia, Thomas Heurtell la Barca, Brandon și Osman Cedi în NBA, DeShaun la Maccabi și Honeycutt în Rusia la Khimki, singurul care a rămas este Bryant Dunston căruia i s-au alăturat experimentații Krunoslav Simon și Vladimir Stimac, dar și marcatorul Erick McCollum de la Galatasaray sau Brock Motum de la Zalgiris. Anadolu are un început dezamăgitor fiind pe penultimul loc în Euroligă, cu o singură victorie în cele 6 etape, chiar în ultima partidă pe terenul Barcelonei. Turcii au a doua cea mai slabă defensivă cu o medie foarte de 85 de puncte primite pe meci.

Pont Maccabi Fox Tel Aviv vs Anadolu Efes: Maccabi Tel Aviv -2,5 puncte

Maccabi a evoluat foarte bine în acest sezon și în fața suporterilor israelieni care creează o atmosferă fantastică pornește indiscutabil favorită . Anadolu este mai slabă decât sezonul trecut și cu excepția victoriei surprinzătoare de pe terenul Barcelonei a pierdut destul de clar celelalte partide din Euroligă. Mizez pe victoria gazdelor cu un handicap mic pentru a crește cota. Succes.

Pont pariuri: Maccabi Tel Aviv -2,5 puncte

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: AlexRizea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici