Share

Luton vs Blackpool, cine ajunge în finală?

Fotbal Anglia

Cota: 1.63

Adaugat de: Razvan Codorean

18 Mai 2017 19:48 363 0
Logo Luton
Logo Blackpool
Luton
Blackpool
VS
21:45 18 Mai 2017
Anglia League Two

Analiză și informații pentru Luton v Blackpool

După 2-3 în meciul tur, Luton încearcă să-și asigure calificarea în finală în fața propriilor suporteri mizând pe ascendentul moral dat de rezultatele directe anterioare.

LUTON

Nathan Jones a mizat la ședința tehnică pe avantajul moral pe care elevii săi îl au în fața adversarului de astăzi. Înaintea înfrângerii din meciul tur, Luton câștigase ultimele șase meciuri directe și nu primiseră decât 3 goluri. În plus, elevii săi au marcat de 14 ori în ultimele 6 meciuri de campionat, încheind sezonul într-o formă foarte bună, iar în sezonul regulat au avut nu doar una dintre cele mai bune performanțe acasă, ci, mai mult, nu au pierdut în fața formațiilor din play-off. 

Probleme de lot: -

BLACKPOOL

Blackpool vine pe Kenilworth Road cu avantajul din tur și au o bună șansă de a merge mai departe. Speranțele lor se leagă de faptul că au o medie de un gol primit pe meci în sezonul regulat și au terminat fără gol primit aproape o treime din jocurile disputate în deplasare. Forumul fanilor anticipează un meci în care oaspeții vor încerca să se apere exact și să dea lovitura pe contraatac, însă această tactică poate să nu aibă sorți de izbândă dacă Luton va marca rapid. 

Proleme de lot: Din fericire pentru antrenorul oaspeților, are două vești bune, Vassell și Matt putând să fie folosiți astăzi.

 

Pont Luton VS Blackpool: Ambele marchează

Luton a marcat în 91% dintre meciurile disputate acasă, dar a primit gol în 8 dintre ultimele 10 jocuri disputate în propriul fief. Blackpool, sigur, nu se va arunca în ofensivă, însă un gol i-ar putea spori șansele la calificare. În tur a fost 3-2, după un meci deschis, mă aștept ca și azi să marcheze ambele formații.

Pont pariuri: Ambele marchează

Miza: 8/10

Cota: 1.63

Adaugat de: Razvan Codorean

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Razvan Codorean

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici