Luptele de vineri noaptea - Full Tilt Poker

Turneul Knockout Luptele de Vineri Noaptea, cu buy-in de 500 $, este un turneu Knockout Bounty de No-Limit Hold ’em, care are loc în fiecare Vineri noaptea, la ora 21:00, Ora Europei. Având un fond de premii garantat în valoare de 75.000 $, acesta este, de asemenea, cel mai mare turneu cu buy-in garantat la care puteţi participa Vinerea. Achitaţi direct buy-in-ul de 500 $ + 35 $ sau participaţi la turnee satelit începând cu 1 $ sau 50 de puncte Full Tilt.

full-tilt.png

Din fiecare buy-in, 400 $ vor fi viraţi către fondul de premii, iar 100 $ vor reprezenta recompensa pentru eliminarea din competiţie a jucătorului. De fiecare dată când eliminaţi un alt jucător, suma de 100 $ va fi creditată instantaneu în contul dumneavoastră. Dacă eliminaţi suficienţi jucători, buy-in-ul dumneavoastră va fi acoperit – iar dumneavoastră tot veţi avea şansa de a câştiga o parte din fondul de premii de 75.000 $.

In cadrul nopţilor de Main Event, turneele noastre Luptele de Vineri noaptea ies la iveală cu meciuri de heads-up între profesioniştii Full Tilt Poker. O masă specială de Main Event va fi instalată în lobby-ul de turnee, în care puteţi vizualiza partidele cu mize ridicate dintre unii dintre cei mai talentaţi jucători din lume. Re-accesaţi în mod regulat această pagină pentru detalii privind următorul Main Event.

Daca nu ai inca un cont deschis la Full Tilt Poker atunci iti poti deschide unul folosind urmatorul link: fulltitlpoker.com .

Vezi aici care este camera de poker online recomandata de catre PariuriX!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi