Lupta pentru șefia FRF se mută la Tribunal. ”Burleanu va răspunde pentru tot!”

Lupta pentru șefia FRF se încinge! În urma unui material apărut în presă și în care Răzvan Burleanu îl atacă dur, Ionuț Lupescu a anunțat că îl va da în judecată pe președintele în exercițiu al federației. Într-un articol cu titlul "Lupescu, Prunea & Naşu cumpără ceasuri de lux din banii FRF", Burleanu (foto: sportpictures.eu) dezvăluie că Ionuţ Lupescu a fost cel care a semnat pentru achiziţia de către FRF a unor ceasuri în valoare de 30.000 de euro de la firma Visit SRL.

Respectiva firmă ar fi controlată de Ciro Castellano, fostul iubit al fiicei lui Mircea Sandu. Mai mult, Burleanu susţine că şi Florin Prunea a făcut acelaşi gest, semnând pentru alte ceasuri (în valoare de 10.000 de euro) cumpărate de la aceeaşi firmă.

Principalul contra-candidat al lui Burleanu la alegerile pentru șefia FRF, din 18 aprilie, Ionuț Lupescu nu se grăbește. Fostul internațional (foto: prosport.ro) a dezvăluit într-o declarație pentru Mediafax că așteaptă ca ”bombardamentul” șefului FRF să se termine și abia atunci va veni și reacția la toate acuzele formulate împotriva lui. 

"Aştept să se termine serialul. Voi răspunde la final la toată această campanie de denigrare. Până atunci, să ne concentrăm pe fotbal şi soluţii. Pentru fiecare episod din acest serial electoral, care mă vizează în mod defăimător, autorul va răspunde şi în instanţă, aşa cum am mai precizat", a declarat Ionuţ Lupescu. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi