Luni 6 aprilie 2015 poți beneficia de pe urma a bonusuri, promoții și concursuri atractive!

Astăzi, 6 aprilie 2015, puteți primi bonusuri consistente, puteți beneficia de pe urma a promoții atractive dar găsiți și câteva turnee de poker foarte interesante. Toate acestea sunt posibile doar dacă vă jucați la agenția recomandată de noi, și anume Sportingbet Deschide un cont acum!

În primul rând clienții noi primesc trei bonusuri pentru primul depozit: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker. (Detalii AICI)

Pariuri sportive
În această seară la ora 22:00 are loc ultima partidă a etapei a 31-a din Anglia Premier League, aceasta punându-le față în fața pe Crystal Palace și Manchester City. Dacă plasaţi un pariu pe opțiunea Scor Corect veți fi recompensat cu un loz răzuibil gratuit în cadrul jocului Tribble Knockout. Acest lucru este posibil datorită promoției "Meciul zilei" (Detalii AICI)

meciul-zilei.png

Tot astăzi puteți pune în mod gratuit și un bilet în Predictorul Fotbalului, concurs în care puteți câștiga până la 45.000RON în fiecare rundă. (Detalii AICI)

Iar pentru că ne aflăm într-o zi de luni înseamnă că astăzi începe o nouă etapă săptămânală în competiția "Pariorul Lunii". În acest concurs puteți participa gratuit direct de pe site-ul Pariurix (participă acum). Premii totale de 4.500 RON sunt puse la bătaie în actuala rundă, care ca întotdeauna se va încheia duminică. Detalii AICI.

pariorul-lunii.png

Un alt concurs în care puteți lua parte astăzi direct de pe site-ul nostru este "Biletul zilei". Puteți câștiga un premiu de 40 RON dacă sunteți inspirat! Detalii AICI.

Jocuri de cazino
Iar dacă sunteți fan al jocurilor de "păcănele", atunci sunt astăzi câteva jocuri pe care vi le recomandăm în mod deosebit.

În primul rând ați putea încerca jocul "Gonzo's Qeust" deoarece jucătorii care fac profit vor beneficia de un bonus egal cu 25% din profitul reușit de ei pe parcursul zilei în limita a 20€. Această ofertă face parte din seria de promoții "Bonusuri calendar" (Detalii AICI)

gonzos-quest.png

Un alt joc de tip "sloturi" care merită atenția voastră este "Easter Eggs". Cei care aleg acest joc vor primi dreptul de a participa de Paște în două tombole: una pe 10 aprilie care pune la bătaie un Apple MacBook Air și marea finală de pe 13 aprilie unde puteți fi fericitul câștigător al unei excursii pentru două persoane în Africa de Sud! (Detalii AICI)

Iar dacă vă tentează ideea de a vă îmbogăți peste noapte, atunci încercați-vă norocul în "Hall of Gods", joc unde marele jackpot a atins incredibila sumă de 30,8 milioane de RON!

Poker
La Paradise Poker, camera de poker a celor de la Sportingbet, au loc în această zi două turnee perfecte pentru cei care vor să câștige ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar. La ora 16:00 are loc turneul "$100 Freeroll" acolo unde premiile totale sunt, așa cum spune și numele, de 100$. Iar la ora 21:00 un alt turneu fără taxă de înscriere vă așteaptă: "Pokerjumbo.com". Sunt puși în joc minim 300$.

pokerjumbo.png

Bonusuri de fidelitate
Dacă v-ați jucat frecvent la Sportingbet în martie, atunci înseamnă că v-a fost alocat unul din cele cinci nivele VIP care vă oferă acces la un bonus de reîncărcare de 10%. Cu cât sunteți la un nivel mai mare, cu atât bonusul este mai consistent. De exemplu utilizatorii care sunt Level 5 și au acces în Premium Club primesc astăzi un bonus de până la 1.000$! (Detalii AICI)

Deci cum puteți vedea, aveți foarte multe motive să vă jucați la Sportingbet.

Deschide cont acum la Sportingbet! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!