Luni 22 iunie 2015 ai câștiguri cu 50% mai mari în Big Bang, turneu freeroll de poker cu premii de 300$ dar și multe altele!

Indiferent de tipul de gambling preferat (pariuri sportive, jocuri de cazino, poker) îți recomand să joci la Sportingbet (deschide cont acum) deoarece acest site iese în evidență prin gama variată de servicii de calitate pe care le oferă. Site-ul se remarcă și când vine vorba de promoții, în special cele pentru care ai nevoie de o investiție minimă (mai exact câțiva lei), iar în unele cazuri investiția este chiar egală cu zero! Mai jos îți voi prezenta o listă cu astfel de promoții oferite luni 22 iunie 2015 și apoi voi scri și despre alte oferte disponibile astăzi.

Ce poți face astăzi la Sportingbet cu 2RON?

Meciul zilei

Este o promoție prin care primești șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă plasezi un pariu pe scorul corect al partidei alese de Sportingbet pentru această promoție. Rotirile valorează 3.5 RON dar miza minimă a pariului este de doar 2 RON, deci din start se merită să pariezi. Plus că pariul poate fi unul câștigător! Detalii AICI.

meciul-zilei.png

Biletul zilei

Este un concurs complet gratuit sponsorizat de Sportingbet dar în care poți să participi direct de pe site-ul Pariurix. Practic tu trebuie să creezei prin ACEST LINK un bilet virtual care să conțină doar selecții de la evenimente sportive de astăzi și la sfârșitul zilei poți fi câștigătorul unui premiu de 40 RON. 

Pariorul lunii

Este un concurs săptămânal în care trebuie să dai pronosticuri la evenimentele sportive alese de staff-ul agenției. Partticiparea este complet gratuită iar premiile săptămânale sunt de 4.520 RON. Pentru a-ți mări șansele de a fi pe lista de câștigători la finalul lunii va fi necesar să pariezi la Sportingbet în fiecare zi deoarece vei primi zilnic 20 de puncte bonus în cadrul acestui concurs. Dar dacă ai pariat de exemplu pe Meciul zilei, deja te califici pentru acest bonus! Astăzi este ziua perfectă să iei startul la acest concurs deoarece în această dimineață tocmai a început o rundă nouă care ca întotdeauna va ține până duminică. Detalii AICI.

pariorul-lunii.png

Turnee freeroll de poker
Astăzi Paradise Poker organizează mai multe turnee la care nu te costă nici un leu să participi. Înscrierea este deschisă inclusiv pentru jucătorii care n-au depus niciodată la Sportingbet. Hai să-ți arăt lista cu astfel de turnee existente astăzi:

  • Ora 16:00: $100 Freeroll: premii de 100$, rebuy-uri și add-on-uri nu sunt acceptate.
  • Ora 21:00: Pokerjumbo.com $300: premii de 300$, înscrierea este gratuită dar sunt permise rebuy-uri și add-on-uri. Acestea costă 10 cenți fiecare.
  • Ora 20:30, 21:30, 22:30, 23:30: $16 Ticket Freeroll: fiecare turneu pune la bătaie câte un token în valoare de 16$ ce poate fi folosit pentru a te înscrie într-un turneu care are premii consistente în bani.

pokerjumbo.png

Să tragem o concluzie până aici: poți primi mâine șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino, poți participa gratuit în Pariorul Lunii și poți lua astăzi 20 de puncte bonus, poți pune un bilet gratuit în concursul Biletul Zilei și te poți înscrie în mai multe turnee freeroll de poker. Iar pentru a face tot ce am enumerat îți trebuie doar 2 RON, dar și aceștia vor fi investiți într-un pariu care are șanse să fie câștigător.

Alte promoții oferite astăzi de Sportingbet

Bonusul - Acumulatorul din tenis

Sportingbet are o ofertă foarte bogată la tenis ce cuprinde toate turneele Challenger, ITF, ATP sau WTA. Poți paria pe toate aceste meciuri atât în avans cât și live. Iar la biletele care conțin doar selecții de la meciuri de tenis beneficiezi de câștiguri cu până la 28% mai mari ca de obicei. Există câteva condiții simple: biletul trebuie să fie format integral din selecții de la tenis, fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1,20, iar pariurile nu trebuie să fie live. Detalii AICI.

Big Bang - câștiguri cu 50% mai mari

Îți plac păcănele dar ți se pare că de obicei câștigi prea puțin? Atunci pe întreg parcursul zilei te vei bucura de câștiguri cu 50% mai mai mari în jocul Big Bang, în limita a 20€. Bonusul se aplică la finalul zilei; dacă de exemplu tu faci un profit de 40€ mai primești îcă 20€. Iar banii nici măcar nu trebuie rulați, ei pot fi retrași oricând. Detalii AICI

big-bang.png

Jackpoturi

Poți avea un început de săptămână foarte fericit dacă reușești să dai lovitura într-unul din jocurile cu jackpoturi oferite de Sportingbet. Unele au chiar premii fabuloase ce îți pot schimba viața. În acest moment valoarea totală a jackpoturilor depășește 23 de milioane de RON!

Bonusuri pentru prima depunere

Această promoție este destinată doar clienților noi. Deschizi un cont acum, efectuezi o depunere și primești un bonus de 50% la pariuri sportive în limita a 400 RON, mai primești și până la 1.200 RON la jocuri de cazino, dar și până la 1.000$ la poker.

Bonus de reîncărcare

Promoția este disponibilă doar astăzi și doar pentru clienții care au deja un cont. Bonusul maxim depinde de nivelul tău VIP. De exemplu dacă ai nivel VIP 5 și implicit acces în Premium Club, atunci te vei bucura astăzi de un bonus de reîncărcare de până la 1,000$. Pentru a afla detali suplimentare despre programul de loialitate oferit de Sportingbet și despre modul în care poți primi acces în Premium Club este necesar să citești acest articol.

premium.png

Până la 100 de rotiri gratuite

Twin Spin este jocul lunii la Sportingbet ceea ce înseamnă că poți lua 100 de rotiri gratuite în fiecare zi în acesta. Trebuie să acumulezi în ziua precedentă minim 1.000 de puncte pentru a beneficia acest lucru. Punctele se acordă pe parcurs ce te joci jocuri de cazino. Dar și dacă acumulezi mai puțin de 1.000 de puncte (0,5 - 999,99) primești între 3 și 100 de rotiri în jocul zilei (astăzi este Lights, mâine este Starburst).

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!