Luni 20 aprilie 2015 începe o rundă nouă din Pariorul Lunii, ai sporirea câștigurilor la jocuri de cazino dar și turnee freeroll de poker!

Astăzi tocmai a început o nouă săptămână şi asta înseamnă acces la promoții noi, concursuri în care tocmai s-a dat startul la o nouă rundă, turnee atractive de poker și multe altele. Toate acestea sunt posibile dacă alegeți să vă jucați la site-ul de gambling online recomandat de noi.

Sportingbet (deschide cont acum), căci despre acesta este vorba, vine astăzi cu multe bonusuri, promoții și concursuri interesante despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Bonusuri atractive pentru prima depunere

Dacă nu te-ai mai jucat până acum pe acest site dar intenționezi s-o faci atunci avem o veste bună pentru tine. Un singur depozit îți aduce trei bonusuri după cum urmează:

 • maxim 400 RON la pariuri sportive (50% din suma depusă)
 • maxim 1.200 RON la jocuri de cazino (45, 200 sau 1.200 RON în funcție de suma depusă)
 • maxim 1.000$ la poker (sumă ce poate fi deblocată integral in două luni indiferent de suma depusă)

Detalii despre aceste bonusuri puteți afla de AICI.

bonus-casino.JPG

Promoții

Pe lângă bonusurile pentru primul depozit, astăzi vă recomandăm să profitați de pe urma următoarelor promoții:

 • Meciul zilei: În această seară la ora 21:45 are loc meciul din Serie A dintre Fiorentina și Verona. Dacă pui un pariu pe opțiunea Scor Corect vei fi recompensat marți cu șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst. Detalii AICI.
 • Bonusuri calendar: În jocul de cazino Excalibur beneficiezi astăzi de sporirea câștigurilor în limita a 20€ (un bonus de 50% din profitul acumulat de tine pe parcursul zilei). Detalii AICI.
 • Bonus de reîncărcare de 10%: Dacă te-ai jucat în luna martie la Sportingbet înseamnă că ți-a fost alocat unul din cele cinci nivele VIP. În funcție de nivelul tău primești astăzi un bonus de reîncărcare de până la 1.000€! (bonusul maxim se acordă clienților cu acces în Premium Club, detalii AICI). Pentru a vedea cu exactitate care este nivelul tău VIP, accesează de pe site: Promoții - Bonus Club & Premium Club.
 • Până la 100 de rotiri gratuite: Dacă te-ai jucat ieri în cazinoul Sportingbet, astăzi primești până la 100 de rotiri gratuite în jocul Lights. Intră după ora 16:00 în acest joc pentru a vedea cu exactitate câte rotiri ai primit! Detalii AICI.

rotiri-gratuite.png

Concursuri

Dacă ai pariat pe Meciul zilei sau pe orice alt eveniment sportiv din oferta Sportingbet, primești dreptul astăzi de a pune câte o predicție în mod gratuit în primele două concursuri din următoarea listă. Primești și 20 de puncte bonus în "Pariorul Lunii".

 • Predictorul Fotbalului: concursul se află în runda a 45-a, rundă care ține până pe 24.04.2015. Ca de obicei, poți pune un bilet în mod gratuit zilnic iar la sfârșit poți câștiga până la 45.000RON!
 • Predictorul CM de hochei: este un concurs similar cu cel descris mai sus, doar că aici trebuie să dai pronosticuri pentru Campionatul Mondial de hochei care începe pe 1 mai 2015. Sunt puse în joc premii precum o Skoda Superb, €40.000, iPad mini 3 și multe altele! Detalii AICI.
 • Pariorul Lunii: Astăzi a început o rundă nouă din acest concurs şi ca de obicei aceasta va ține până duminică. Participă și tu acum și câștigă o parte dintr-un pot de 4.500 RON! Detalii AICI.
 • Biletul zilei: Acesta este un concurs destinat exclusiv utilizatorilor Pariurix. Poți câștiga zilnic 40RON, intră AICI ca să vezi cum.

pariorul-lunii.png

Turnee freeroll de poker

În camera Paradise Poker au astăzi loc mai multe turnee freeroll de poker:

 • $100 Freeroll: are loc la ora 16:00 și pune la bătaie premii totale de 100$
 • Pokerjumbo.com $300: participarea este gratuită dar premiile puse în joc sunt de minim 300$! Aici se pot face și rebuy-uri (50 cenți). Turneul începe la ora 21:00. Detalii AICI.
 • $16 Ticket Freeroll: Vrei să câștigi un token în valoare de 16$ cu care să participi la turnee mai importante? Ai această posibilitate la orele 19:30, 20:30, 21:30 și 22:30.

pokerjumbo.png

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!