Luni 2 martie 2015 ai sporirea câștigurilor la jocuri de cazino, turneu freeroll de poker cu premii de 300$, dar și multe altele!

Deși este luni și nu avem foarte mult fotbal, dacă vă jucați la agenția recomandată de noi sigur nu vă veți plictisi deoarece puteți beneficia astăzi, 2 martie 2015, de pe urma a foarte multe promoții și concursuri atractive.

Agenția la care ne referim este bineînțeles Sportingbet (deschide un cont acum!) care oferă în acest moment un pachet de bun venit foarte atractiv. Acesta este format din trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, maxim 1,200RON pentru jocuri de cazino dar și maxim 1,000$ pentru poker. Toate aceste bonusuri pot fi luate dintr-un singur depozit.

Iar dacă vă jucați cu regularitate la pariuri sportive și jocuri de cazino în luna martie, veți primi puncte care la finalul lunii vor determina nivelul vostru VIP pentru luna aprilie. Nivelele 1-4 vă oferă acces săptămânal la bonusuri de reîncărcare și lozuri răzuibile gratuite timp de o lună în timp ce userii care ating nivel 5 vor primi acces în Premium Club acolo unde bonusurile sunt de ordinul miilor de euro! Vă recomandăm să citiți acest articol pentru a vedea care sunt avantajele oferite de Premium Club.

premium.png

Meciul zilei

Într-o zi cu nu foarte mult fotbal, meciul dintre AS Roma și Juventus Torino iese clar în evidență. Acesta are loc la ora 21:45 și pune față în față primele două clasate din Italia Serie A. Meciul din tur a fost foarte încins, nervii fiind întinși la maxim de ambele părți iar în final câte un jucător din fiecare tabără a văzut cartonașul roșu. Astfel putem fi siguri că în această seară ne așteaptă un meci pe cinste.

Dacă credeți că puteți nimeri scorul corect al acestei partide și plasați un astfel de pariu, veți fi recompensați cu 15 rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst. Astfel pe lângă banii pe care îi puteți lua de pe urma pariului, aveți șanse să câștigați ceva și la jocuri de cazino fără a investi vreun leu în acele rotiri.

Rotirile vor fi disponibile de marți la ora 13:00 și până miercuri la ora 01:59. Eventualele câștiguri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

meciul-zilei.png

Predictorul Fotbalului

Marți începe o etapă intermediară în Anglia Premier League care se termină miercuri. Cu această ocazie cei de la Sportingbet organizează și ei o nouă rundă din Predictorul Fotbalului.

Astăzi este ultima zi în care puteți participa. Trebuie să intrați pe acest link și să dați pronosticuri (1x2) la 12 meciuri alese de agenție. Pe lista din această rundă găsim toate cele zece partide din etapa a 28-a din Premier League dar și două din Cupa Regelui Spaniei.

Participarea este gratuită și permisă tuturor pariorilor care plasează cel puțin un pariu la Sportingbet pe parcursul acestei zile. Premiile sunt de-a dreptul fabuloase:
- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet pentru această rundă.

 bilet-predictor.png

Pariorul Lunii

Acesta este un concurs organizat de Sportingbet dar în care puteți participa direct de pe site-ul Pariurix (AICI). Săptămânal sunt puse la bătaie premii totale de 4,500RON iar astăzi tocmai a început o rundă nouă. Zilnic trebuie să dați pronosticuri la meciuri alese de staff-ul agenției.

La fiecare pronostic corect primiți 5 puncte iar pentru fiecare pronostic greșit pierdeți un punct. Mai puteți primi și un bonus zilnic de 20 de puncte dacă în ziua respectivă ați plasat măcar un pariu la Sportingbet. Numărul de puncte strâns până la sfârșitul săptămânii va decide premiul pe care îl câștigați.

Dacă de exemplu plasați astăzi un pariu pe Meciul zilei primiți automat drept de participarea atât în "Predictorul fotbalului" cât și în "Pariorul lunii".

pariorul-lunii.png

Biletul zilei

Un alt concurs sponsorizat de Sportingbet și ținut pe site-ul Pariurix este "Biletul zilei". Intrați pe acest link, formați un bilet virtual cu ponturi de la meciuri de astăzi, iar la finalul zilei persoana care a furnizat biletul câștigător cu cea mai mare cotă va câștiga suma de 40RON.

Bonusuri calendar

Astăzi este o zi perfectă să vă jucați la jocuri de cazino deoarece vă este oferită o promoție prin care veți câștiga mai mult decât de obicei.

Jucați-vă minim 20 de mâini în jocul Invisible Man în intervalul 02.03.2015, ora 02:01 - 03.03.2015, ora 01:59 iar dacă la final sunteți pe plus, veți primi un bonus egal cu 50% din profitul acumulat de voi pe parcursul zilei în limita a 20 de euro. Bonusul este acordat în maxim trei zile lucrătoare și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

Puteți să mai încercați astăzi jocul Hall of Gods deoarece acolo este oferit un jackpot de peste 22,5 milioane RON. Iar dacă nu vă plac "păcănelele", puteți să vă jucați în cazinoul live a celor de la Sportingbet (secțiunea Live Casino), să cumpărați lozuri răzuibile sau să vă încercați norocul la un joc de table, remi sau blackjack în compania altor jucători pe bani reali (secțiunea Jocuri).

invisible-man.png

Poker

Dacă vreți să câștigați ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar, atunci vă recomandăm astăzi două turnee freeroll. La ora 16:00 are loc "$100 Freeroll" iar la 21:00 "Pokerjumbo.com $300".

Turneele Pokerjumbo au loc în fiecare zi. În funcție de locul ocupat, în afară de premii cash, primiți și puncte. Jucătorii care la sfârșitul lunii acumulează cele mai multe puncte împart între ei un pot suplimentar de 5,000$. Ținând cont că luna martie abia a început, acum este momentul perfect să vă apucați să vă jucați în aceste turnee!

poker-jumbo.JPG

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi