Luni 18 mai 2015 primești un bonus de maxim 20€ la pariuri virtuale, ai două turnee freeroll de poker și multe altele!

Tocmai s-a încheiat un weekend cu foarte mult fotbal. Deși oferta de astăzi nu este la fel de bogată ca în ultimele două zile, nu te vei plictisi dacă îmi vei urma sfatul de a te juca la Sportingbet (deschide cont aici). Ai o ofertă diversificată la toate meciurile de pe tot parcursul zilei indiferent de sportul preferat, ai promoții și concursuri atractive dar și posibilitatea de a te juca jocuri de cazino sau poker.

Promoții pariuri sportive - Vezi ce poți face astăzi cu doar 2 RON!

Astăzi se joacă câte un meci în Liga 1 și Premier League dar și două partide în Italia Seria A. La confruntarea dintre West Brom și Chelsea beneficiezi de următoarea promoție: pui un pariu pe opțiunea Scor Corect înainte ca meciul să înceapă și indfierent de miza pariului (minim 2 RON) sau de rezultat vei primi marți la ora 14:00 un loz răzuibil gratuit ce poate fi folosit în jocul Tribble Knockout. Lozul valorează 5 RON și-ți poate aduce câștiguri de până la 50.000RON. Detalii AICI.

meciul-zilei.png

Dacă ai pus un pariu pe parcursul zilei primești dreptul de a pune în mod gratuit un bilet pentru runda a 49-a din Predictorul Fotbalului. Ai timp la dispoziție până vineri 22 mai să participi la această rundă, premiile totale fiind ca întotdeauna de 65.000 RON.

Concursul Predictorul CM de hochei tocmai s-a încheiat dar verifică-ți căsuța de mesaje și rezultatele de la Campionatul Mondial din Cehia pentru a vedea dacă ai câștigat unul din premiile puse în joc (o Skoda Superb, premii în bani de până la 40,000€, Ipad Mini 3). 

Astăzi a început și o rundă nouă din Pariorul Lunii, concurs în care trebue să dai zilnic pronosticuri la meciuri alese de staff-ul agenției. Aici poți participa direct de pe site-ul Pariurix accesând ACEST LINK. Runda actuală ține până duminică 24 mai 2015 și are premii totale de 4.520 RON. Asigură-te că pui zilnic câte un pariu la Sportingbet pentru a lua câte 20 de puncte bonus și pentru a-ți mări astfel șansele la unul din premiile puse în joc. Detalii AICI.

pariorul-lunii.png

Tot pe site-ul nostru poți participa și într-un alt concurs numit Biletul zilei. Aici trebuie să creezi un bilet virtual cu pronosticuri de la meciuri de astăzi iar dacă ești inspirat ai putea lua 20 RON. Detalii AICI.

Hai să concluzionăm ce am prezentat până acum. Dacă pui un pariu pe 2 RON pe Meciul zilei dintre West Brom și Chelsea obții următoarele lucruri:

  • poți câștiga pariul
  • iei garantat un loz răzuibil în valoare de 5 RON
  • primești dreptul de a pune un bilet în Predictorul Fotbalului, deci ai o șansă în plus să câștigi până la 45.000 RON
  • primești 20 de puncte bonus în Pariorul Lunii
  • participi la Biletul zilei.

Dar asta nu este tot, pentru că mai sunt câteva promoții foarte interesante astăzi.

predictorul-fotbalului.JPG

Câștiguri cu 50% mai mari la sporturi virtuale

Conform promoției "Bonusuri Calendar", pe întreaga durată a zilei beneficiezi de câștiguri cu 50% mai mari la pariuri virtuale. Hai să îți explic mai exact cum funcționează oferta. Toate pariurile tale plasate pe sporturi virtuale între 18.05.2015, ora 02:01 - 19.05.2015, ora 01:59 sunt contorizate. La sfârșit te vei califica pentru un bonus egal cu 50% din profitul acumulat de tine pe durata promoției. Detalii  AICI

Poți să pariezi pe patru sporturi virtuale diferite: fotbal, tenis, curse de cai și curse de ogari. Sportingbet are una din cele mai avansate platforme de virtuale din mediul online, lucru de care te vei convinge singur odată ce intri pe site. 

promotii-virtuale.png

Turnee freeroll de poker

Ai chef de un joc de poker dar n-ai bani? Vrei să câștigi ceva bani fără a investi vreun leu din buzunarul tău? Sau pur și simplu vrei să te joci și nu știi unde? Indiferent de motiv, încearcă astăzi următoarele turnee freeroll: "$100 Freeroll" de la ora 16:00 și "Pokerjumbo.com $300" de la ora 21:00.

Bonus de reîncărcare

Este o zi de luni ceea ce înseamnă că orice client Sportingbet care a fost cât de cât activ pe durata lunii aprilie beneficiază astăzi de un bonus de reîncărcare. Valoarea exactă a acestuia diferă de nivelul tău VIP. Accesează secțiunea "Promoții", categoria "Bonus Club & Premium Club" și vei vedea acolo detalii exacte.

De exemplu dacă ești nivel 5 și ai acces în "Premium Club", atunci bonusul maxim pe care-l poți lua astăzi este de 1.000€. Informații suplimentare despre Premium Club poți afla citind acest articol.

premium.png

Bonusuri pentru prima depunere

N-ai cont dar te-am convins că a venit timpul să îți deschizi unul? Atunci trebuie să știi că te așteaptă un pachet de bun venit format din trei bonusuri:

  • pariuri sportive: 50% din suma depusă în limita a 400 RON
  • jocuri de cazino: 45, 200 sau 1.200 RON în funcție de cât depui
  • poker: până la 1.000$

Deschide cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!