Luni 16 martie 2015 beneficiezi de multe bonusuri, promoții și concursuri atractive făcând o investițe de numai câțiva lei!

Tocmai s-a încheiat un weekend cu foarte mult fotbal, dar chiar și așa nu vă veți plictisi deoarece aveți astăzi șanse să câștigați sume importante de bani făcând investiții minime. Tot ce trebuie să faceți este să ne urmați sfatul și vă jucați la site-ul de gambling recomandat de noi.

Acest site este bineînțeles Sportingbet (deschide un cont acum), care vă oferă și trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400 RON pentru pariuri sportive, maxim 1200 RON la jocuri de cazino și maxim 1000$ la poker.

Aici și clienții fideli sunt recompensați, bonusuri exclusive de mii de euro așteptându-vă în fiecare lună dacă reușiți să primiți acces în Premium Club (detalii AICI).

premium.png

În cele ce urmează vă vom arăta toate promoțiile de pe urma cărora puteți beneficia astăzi și concursurile la care puteți participa, și vom face și un calcul să vedem câți bani trebuie să investiți.

Meciul zilei

Dacă plasați astăzi un pariu single pe opțiunea Scor corect la meciul Swansea - Liverpool veți fi recompensați cu un loz răzuibil gratuit în cadrul jocului Tribble Knockout.

Lozul valorează 5 RON dar este acordat indiferent de suma pariată. De exemplu puteți pune 2 RON și veți primi garantat acest loz care vă poate aduce câștiguri consistente, plus că pariul vostru ar putea fi câștigător.

Lozul este creditat marți după ora 13:00 și tot ce trebuie să faceți este să intrați în joc și să-l folosiți până cel târziu miercuri la ora 01:59.

meciul-zilei.png

Predictorul Fotbalului

Aceasta este o competiție care pune la bătaie premii totale de 65.000 RON în fiecare rundă. Intrați pe acest link și dați pronosticuri (1x2) la cele 12 meciuri alese de agenție. În funcție de numărul de pronosticuri corecte câștigați:

- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Puteți pune un bilet în fiecare zi iar participarea este gratuită, cu condiția ca în ziua respectivă să fi pus un pariu la Sportingbet. Dar dacă ați pariat pe Meciul zilei atunci deja problema voastră este rezolvată. Deci practic puteți câștiga premii fabuloase fără să aveți absolut nimic de pierdut!

Astăzi este ultima zi în care puteți participa în runda a 39-a aşa că nu trebuie să pierdeți această oportunitate! Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet pentru aceaastă rundă:

 bilet-predictor.png

Pariorul Lunii

Acesta este un concurs săptămânal sponsorizat de Sportingbet în care puteți participa direct de pe site-ul Pariurix. Astăzi a început o nouă rundă care ține până duminică. Zilnic staff-ul agenției alege anumite meciuri de fotbal la care voi trebuie să dați pronosticuri. Pentru fiecare pronostic corect luați cinci puncte iar pentru fiecare pont greșit pierdeți un punct. Mai puteți lua și un bonus de 20 de puncte dacă în ziua respectivă ați pus măcar un pariu la Sportingbet pe orice doriți voi. Astfel veți avea șanse mai mari de câștig. Din nou, dacă ați pariat pe Meciul zilei atunci deja aveți asigurat punctajul bonus pentru astăzi. În acest concurs, ca și în Predictorul Fotbalului, aveți doar de câștigat! Premiile puse în joc sunt fabuloase, valoarea lor fiind în fiecare săptămână de 4,500RON.

pariorul-lunii.png

Biletul zilei

Acest concurs este destinat exclusiv utilizatorilor Pariurix. Intrați pe acest link, creați un bilet virtual doar cu ponturi de astăzi, iar dacă la finalul zilei aveți biletul câștigător cu cea mai mare cotă primiți un premiu de 40RON. Și aici participarea este gratuită și nu există nici o condiție atașată.

50% bani înapoi la ruletă

Ești fan al jocurilor live dar n-ai chef să ieși din casă? Sau pur și simplu nu-ți place să pierzi? Atunci Sportingbet are o promoție care n-are cum să nu vă placă. Plasați în intervalul 16.3.2015, ora 02:01 - 17.03.2015, ora 01:59 minim 20 de pariuri la ruletă live iar dacă la final sunteți pe minus primiți înapoi jumătate din banii pierduți în limita a 20€. Bonusul este creditat în maxim trei zile lucrătoare și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

ruleta-live-1.png

Promoția este valabilă la oricare din cele 12 tipuri de ruletă disponibile în secțiunea Live Casino. Miza minimă începe de la 0.50 RON astfel încât oricine își poate permite să se joace.

Promoția este foarte avantajoasă; dacă norocul nu vă surâde primiți o sumă importantă de bani înapoi. Să presupunem că vă jucați 20 de jocuri pe 5€ fiecare dar aveți câștiguri de numai 60€. Chiar dacă voi teoretic pierdeți 40€, primiți înapoi 20€. Dar norocul ar putea să fie de partea voastră și să terminați ziua cu un profit substanțial.

Meciul de top Shoot!

Pentru fiecare 40RON jucaţi în cadrul acestui joc primiți un bilet pentru o tombolă care are loc mâine. La acea tombolă marele premiu constă într-o excursie de două persoane în Londra la meciul Arsenal - Liverpool de pe Emirates Stadium de pe 4 aprilie 2015. Grăbiți-vă însă deoarece mai aveți la dispoziție doar până la noapte la ora 00:59 să luați parte la această promoție.

 shoot.png

Turnee freeroll de poker

Sportingbet are propria cameră de poker numită Paradise Poker. Aici vă puteți juca direct din browser sau descărcând aplicația pe desktop. Pentru astăzi vă recomandăm două turnee freeroll: "$100 Freeroll" de la ora 16:00 și "Pokerjumbo.com $300" de la ora 21:00. Astfel, fără să investiți vreun leu din propriul buzunar puteți câștiga ceva bani pentru pariuri, poker, jocuri de cazino sau pentru ce vreți voi.

paradise-poker.png

Concluzia

Cu o investiție de doar 2 RON, puteți plasa un pariu pe scorul corect al meciului Swansea - Liverpool și implicit:
- puteți câștiga pariul
- primiți un loz răzuibil gratuit în valoare de 5RON unde puteți câștiga până la 50,000RON
- participați în predictorul fotbalului unde puteți câștiga până la 45,000RON
- primiți 20 de puncte in concursul Pariorul lunii, unde premiile din această săptămână sunt de 4,500RON
De asemenea puteți participa gratuit și în concursul Biletul zilei dar și la două turnee freeroll de poker. Iar dacă și investiți ceva bani puteți câștiga mâine o excursie la Londra dacă norocul vă surâde. Vă lăsăm pe voi să decideți dacă se merită să vă jucați astăzi la Sportingbet.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi