Luni 15 iunie 2015 ai câștiguri cu 50% mai mari în Eggomatic, turnee freeroll de poker cu premii consistente dar și multe altele!

Sportingbet (deschide cont acum) este un site de jocuri de noroc foarte cunoscut în România care impresionează în mod special prin bonusurile, promoțiile și concursurile oferite în fiecare zi. În cele ce urmează îți voi prezenta toate beneficiile pe care le poți avea pe acest site pe data de 15 iunie 2015.

Bonusuri pentru prima depunere

Un client nou primește la Sportingbet un pachet de bun venit format din trei bonusuri:

  • pariuri sportive: 50% în limita a 400 RON
  • jocuri de cazino: 45, 200 sau 1.200 RON (în funcție de cât depune)
  • poker: maxim 1.000$, eliberați în tranșe de câte 20$ + un bilet pentru un turneu freeroll cu premii de 1.000$ care va avea loc pe 9 iulie

bonus-prima-depunere-poker.png

Bonusuri de reîncărcare

Dacă ai deja un cont poți beneficia astăzi de un bonus de reîncărcare cu condiția să ai acces în Bonus Club sau în Premium Club. Un astfel de acces se acordă clienților care au jucat la pariuri sportive sau la jocuri de cazino pe durata lunii mai.

De exemplu utilizatorii care au acces în iunie în Premium Club beneficiază astăzi de un bonus de reîncărcare de până la 1.000$! Dacă vrei să afli cum poți primi și tu acces îți recomand să citești acest articol.

premium.png

Rotiri gratuite

Dacă ai profitat ieri de pe urma promoțiilor pe care ți le-am recomandat, atunci astăzi te vei bucura de rotiri gratuite la jocuri de cazino după cum urmează:

  • 10 rotiri gratuite în Reel Steel: Ieri ai putut să pui o predicție în mod gratuit în Runda a 2-a din Super Predictorul Verii acolo unde trebuia să dai pronosticuri (1x2) pentru meciurile Columbia - Venezuela și Brazilia - Peru. Dacă pronosticurile tale au fost corecte, atunci la ora 13:00 primești 10 rotiri în jocul Reel Steel și-ți mărești șansele de a câștiga un iPad mini 3 16GB. Astăzi beneficiezi de o promoție identică prin care trebuie să ghicești rezultatele la partidele Ecuador - Bolivia și Chile - Mexic.Detalii AICI.
  • 7 rotiri gratuite în Starburst: Dacă ai pariat pe Meciul Zilei de ieri dintre Slovenia și Anglia atunci intră astăzi la ora 14:00 în jocul Starburst pentru a-ți lua recompensa. Iar dacă astăzi plasezi un pariu pe scorul corect al partidei Ecuador - Bolivia primești mâine încă șapte rotiri indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului! Detalii AICI.

meciul-zilei.png

  • 3 - 100 de rotiri gratuite în jocul Lights: Dacă te-ai jucat ieri în cazinoul Sportingbet (orice joc de acolo) atunci ai acumulat puncte care astăzi sunt convertite în rotiri gratuite în jocul Lights. Un număr de 0.5 - 999.99 puncte îți aduc între 3 și 100 de rotiri în acest joc. Acestea vor fi creditate la ora 16:00.
  • 100 de rotiri gratuite în Twin Spin: Dacă ai acumulat minim 1.000 de puncte în cadrul promoției descrise mai sus, atunci primești 100 de rotiri în jocul lunii Twin Spin la ora 16:00. Această promoție este oferită zilnic astfel încât și mâine poți lua rotiri gratuite dacă te joci astăzi.Detalii AICI.

rotiri-gratuite.png

50% câștiguri în plus în jocul Eggomatic

Pe întreaga durată a zilei (15.06.2015, ora 02:01 - 16.06.2015, ora 01:59) Sportingbet vine cu o promoție interesantă în cadrul jocului Eggomatic. Joacă minim 20 de mâini în cadrul acestui joc pe durata promoției iar dacă la sfârșit ai făcut profit primești un bonus egal cu jumătate din acesta.

Dacă de exemplu joci 200 de mâini cu 1 RON fiecare și ai câștiguri totale de 300 RON, înseamnă că ai reușit să obții un profit de 100 RON deci ești eligibil pentru un bonus suplimentar de 50 RON. Partea bună este că acest bonus nu trebuie rulat; poate fi retras oricând.

Oferta face parte din seria de promoții "Bonusuri Calendar" prin care Sportingbet oferă lunar bonusuri în valoare totală de 120,000€! Mai multe detalii despre promoție găsești AICI.

eggomatic.png

Pariorul lunii

Astăzi tocmai a început o rundă nouă din această competiție. Runda durează până duminică 21 iunie 2015 și pune la bătaie premii totale de 4.500 RON. Acest pot va fi împărțit de primii 100 de jucători clasați iar primului loc îi vor reveni 450 RON. Partea bună este că înscrierea este complet gratuită deci n-ai ce pierde, doar ce câștiga. Informații despre acest concurs poți afla citind acest articol.

Bonus - Acumulatorul din tenis

Dacă îți place să pariezi pe tenis îți recomand s-o faci la Sportingbet deoarece acest site oferă un bonus de până la 28% la fiecare bilet câștigător care conține doar selecții din acest sport. Astfel la agenția recomandată de mine vei câștiga mai mulți bani din astfel de bilete ca la orice alt bookmaker. Săptămânal poți lua un bonus de până la 400 RON în cadrul acestei promoții. Detalii AICI.

bonusul-acumulator-din-tenis.png

Turnee freeroll de poker

Dacă vrei să joci la Sportingbet dar n-ai nici un ban, atunci există un mod prin care poți câștiga premii cash fără a depune: prin intermediul turneelor freeroll de poker. Astăzi au loc mai multe astfel de turnee după cum urmează:

  • $100 Freeroll: are loc la ora 16:00 și pune la bătaie 100$.
  • Pokerjumbo.com $300: are loc la ora 21:00 iar premiile totale sunt de minim $300.
  • $16 Ticket Freeroll: are loc la orele 19:30, 20:30, 21:30, 22:30 și 23:30. Nu pune la bătaie premii cash dar poți câștiga în mod gratuit un token care să-ți ofere acces la turnee cu premii consistente.

pokerjumbo.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi