Luni 13 aprilie 2015 ai turnee freeroll de poker, sporirea câștigurilor în "Blood Suckers" și poți lua 15 rotiri gratuite în "Starburst"

Astăzi începe o nouă săptămână în care puteți avea parte de bonusuri consistente, promoții atractive, concursuri cu premii foarte mari și turnee de poker pentru toate buzunarele. Toate acestea sunt posibile la agenția recomandată de noi.

În cele ce urmează vă vom arăta ceea ce oferă Sportingbet (pentru că despre aceasta este vorba) luni 13 aprilie 2015.

Bonusuri

În timp ce majoritatea site-urilor de gambling se retrag de pe piața din România, Sportingbet nu doar că acceptă în continuare clienți noi dar oferă jucătorilor din România și un pachet de bun venit format din trei bonusuri:

  • pariuri sportive: 50% în limita a 400RON
  • jocuri de cazino: maxim 1200RON
  • poker: maxim 1000$

Acum puteți câștiga mai mult datorită acestei oferte! Grăbiți-vă deoarece nu se știe până când mai este valabilă.

bonus-prima-depunere-sport.png

Concursuri

Demonstrați că sunteți cel mai inspirat parior într-unul din următoarele trei concursuri:

  • Predictorul Fotbalului: pronostichează corect rezultatele la 12 meciuri de fotbal și câștigă suma fabuloasă de 45,000RON! Detalii AICI.
  • Biletul zilei: Crezi că poți forma un bilet câștigător cu ponturi de la meciuri de astăzi? Dacă reușești ai putea câștiga la sfârșitul zilei 40RON! Detalii AICI.
  • Pariorul lunii: Astăzi a început o nouă rundă săptămânală care ține până duminică 19 aprilie și care pune la bătaie ca de obicei premii de 4,500RON.Detalii AICI.

Participarea este gratuită în toate concursurile de mai sus.

pariorul-lunii.png

Promoții

  • Bonusuri calendar: Joacă-te astăzi minim 20 de mâini în jocul de sloturi "Blood Suckers" iar la finalul zilei te vei califica pentru un bonus egal cu 50% din profitul acumulat de tine pe parcursul zilei, în limita a 20€. Detalii AICI.
  • 100 rotiri gratuite: Te-ai jucat ieri în cazinoul Sportingbet? În funcție de cât de activ ai fost, primești astăzi până la 100 de rotiri gratuite în jocul "Lights".Detalii AICI.
  • Bonus de reîncărcareClienții cu acces în Bonus Club sau Premium Club beneficiază astăzi de un bonus de reîncărcare de 10%. Valoarea maximă a bonusului diferă în funcție de nivelul vostru. De exemplu jucătorii de nivel 5 primesc un bonus de maxim 1000$! Dacă vrei să afli cum poți primi și tu acces în Premium Club, intră AICI.
  • Meciul zilei: Pune astăzi un pariu pe meciul Liverpool - Newcastle iar pe lângă eventualele câștiguri vei mai primi în plus și 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst! Miza minimă este de 2RON iar rotirile valorează 7.5RON, deci promoția este foarte avantajoasă. Detalii AICI.

meciul-zilei.png

Turnee freeroll de poker
Sportingbet are propria cameră de poker în care vă puteți juca direct din browser sau descărcând aplicația Paradise Poker. Astăzi au loc multe turnee atractive dar vrem să scoatem în evidență în mod deosebit două turnee freeroll:

- Ora 16:00: $100 Freeroll
- Ora 21:00: Pokerjumbo.com $300

Astfel poți câștiga ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar!

Joacă și tu acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi