Luna cotelor de 10 - cotă 10 pentru orice pariu plasat între 1 și 31 octombrie 2017

Dacă nu ai deja un cont la această casă de pariuri online, atunci a cam venit momentul să deschizi unul. Și asta pentru că primul tău pariu va fi plasat la o cotă mărită de 10.00, deci aceasta este oportunitatea perfectă pentru a transforma o bancă mică la pariuri într-una mult mai consistentă. Mai mult decât atât, dacă pariul de calificare este pierzător, atunci vei primi înapoi dublul mizei! Deci chiar nu ai cum să pierzi. 

Oferta este valabilă pentru orice pariu ce are o cotă normală de minim 1.20 și provine de la un meci din următoarele ligi : Europa League, UEFA Champions League, Bundesliga, Serie A, Premier League, Liga 1, La Liga, Ligue 1 şi Preliminarii Cupa Mondială. Mai jos poți vedea regulamentul complet. 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM POT PLASA UN PRIM PARIU LA COTĂ MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10
 2. Plasează un pariu single pre-meci sau LIVE care să îndeplinească următoarele condiții:
  - Să fie de la un meci ce se joacă în luna octombrie (1 - 31 octombrie 2017).
  - Să aibă o cotă obișnuită de 1.20 sau mai mare.
  - Să provină de la un meci din următoarele competiții: Europa League, UEFA Champions League, Bundesliga, Serie A, Premier League, Liga 1, La Liga, Ligue 1 şi Preliminarii Cupa Mondială
  -  Să fie pe o miză de minim 50RON (poți paria și mai mult, dar doar acei 50RON sunt luați în considerare în cadrul promoției).
  - Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
   

Scenariul 1 - pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe o cotă de 1.20. Dacă pariul este câștigător vei primi ca fonduri reale 60RON, iar restul de 440RON până la cota de 10.00 (500 - 60) sunt creditați ca fonduri EXTRA. Ai de rulat suma de 1,760RON înainte de a putea solicita o retragere.


Scenariul 2 - pariul tău este pierzător

În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost pierzător. Primești 100RON și vei avea de rulat 600RON.

 

Ce trebuie să mai știu?

 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de această casă de pariuri
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi