Lumea boxului este în doliu! Un cunoscut boxer a fost împuşcat mortal!

Boxul este unul dintre cele mai respectate sporturi, însă nu de multe ori în viaţa personală boxeri celebri au fost implicaţi în evenimente şocante, evenimente legate de violenţă, droguri şi alte abuzuri. În ultimele zile lumea boxului este în doliu, datorită morţii violente a unui sportiv cunoscut pe plan internaţional.

Este vorba despre Chris Henry în vârstă de 34 de ani, supranumit "Hard Hittin". Acesta a fost împuşcat mortal sâmbătă seară într-un complex de apartamente din Houston, Texas. El a fost găsit după câteva ore, iar medicii sosiţi la faţa locului n-au mai putut decât să constate decesul.

Conform rapoartelor autorităţilor, incidentul a avut loc în intervalul orar 19.00-19-30 într-un bloc de pe strada Westbranch Drive din sud-vestul Houstonului. Poliţia n-a făcut încă arestări şi deocamdată n-are nici măcar un suspect. S-a apelat la populaţie printr-o campanie media şi se aşteaptă orice informaţie care poate duce la prinderea criminalului.

Pariază acum pe meciuri de box!

Chris Henry s-a născut în Lafayette, Louisiana şi s-a apucat de box târziu, în primul an de liceu. A avut o carieră impresionantă la amatori, câştigând competiţii importante. A trecut la profesionişti în 2005 şi a impresionat destul de repede, luptând în cei şapte ani pentru centuri de prestigiu. A ajuns chiar să lupte pentru titlul WBA, însă a fost învins de românul Adrian Diaconu în 2008 la Bucureşti, într-o gală desfăşurată în Sala Polivalentă.

Cea mai mare victorie a fost obţinută în faţa lui Hugo Garray, în 2010 după o luptă impresionantă câştigată prin KO. Deşi declarase că nu va mai boxa din cauza problemelor personale, el revenise în sala de antrenamente şi se pare că urma să intre în ring contra lui Oleksandr Gvozdyk.

Astfel de evenimente sunt şocante şi regretabile, însă din păcate acesta nu este singurul din lumea boxului. Să sperăm însă că va fi ultimul, într-un sport atât de popular şi de iubit. Dacă eşti un fan al boxului, poţi paria şi tu pe cele mai importante lupte la această casă de pariuri online, operator care cât de curând va lua licenţa de operare în România.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi