Share

Pont Kubot/Melo - Pavic/Marach. Finala inedita din acest an de la Wimbledon

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Admin

14 Iul 2017 23:23 2,4k 0
Logo Lukasz Kubot/Marcelo Melo
Logo Oliver Marach/Mate Pavic
Lukasz Kubot/Marcelo Melo
Oliver Marach/Mate Pavic
VS
17:30 15 Iulie 2017
Wimbledon Finala dublu masculin

Analiză și informații pentru Lukasz Kubot/Marcelo Melo v Oliver Marach/Mate Pavic

Lukasz Kubot si Marcelo Melo au avut pana acum un parcurs perfect pe iarba: 13 meciuri castigate din tot atatea jucate. Echipa polonezo-braziliana a cucerit titlurile de la Hertogenbosch si Halle, iar acum a ajuns in finala de la Wimbledon. Cei doi sportivi lupta pentru titlul cu numarul 5 din acest an, dupa ce s-au impus in Mastersurile de la Miami si Madrid. Kubot si Melo sunt jucatori de prim rang in competitia de dublu. Cei doi pot cuceri impreuna primul Grand Slam impreuna, insa atat Lukasz, cat si Marcelo au avut parte de asemenea bucurie: polonezul la Australian Open cu Robert Lindstedt, iar brazilianul cu Ivan Dodig la Roland Garros. 

Oliver Marach si Mate Pavic au fost cotati cu a 16-a sansa la castigarea titlului de la All England Club, iar prezenta lor in ultimul act reprezinta o surpriza. Cei doi nu au mai avut nici impreuna si nici individual o asemenea performanta. Chiar daca le lipseste experienta, Marach si Pavic au dat semne ca se simt bine pe iarba - au jucat doua finale in luna iunie, pierdute ambele:  Stuttgart (cu Murray/Soares) si Antalya (cu Lindstedt/Qureshi). In semifinalele de la Londra, perechea austriaco-croata a avut parte de un adevarat maraton, aproape 5 ore de joc cu surprinzatorii Mektic/Skugor (17-15 in ultimul set). 

Deschide cont pentru a juca pronosticul propus! Te așteaptă un bonus de 100% în limita a 200RON!

Pont Lukasz Kubot/Marcelo Melo VS Oliver Marach/Mate Pavic: Victorie Lukasz Kubot/Marcelo Melo

Lukasz Kubot si Marcelo Melo reprezinta o echipa mult mai experiementata decat cea de dincolo de fileu. Cei doi au avut mari satisfactii impreuna, iar in total si-au trecut pana acum in cariera nu mai putin de 44 de titluri de dublu. Marcelo Melo va deveni de luni ocupantul primului loc in lume in clasamentul de dublu. Brazilianul are 1.92 metri si poseda un serviciu extraordinar; la fileu Kubot il completeaza foarte bine. Moralul este unul excelent, cu 13 meciuri victorioase la rand, in timp ce Pavic si Marach vor avea cu siguranta trac la inceput de meci deoarece se afla in fata celei mai importante confruntari din cariera. Merg pe mana experientei si a valorii favoritilor, in duelul cu entuziasmul si loviturile spectaculoase ale lui Marach si Pavic.

Pont pariuri: Victorie Lukasz Kubot/Marcelo Melo

Miza: 10/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 7

87.5%

Nu 1

12.5%

Admin

Ponturi:

27

Castigate:

19

Pierdute:

8

Anulate:

0

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici