Share

Pronostic Ludogorets Razgrad - Zalgiris Vilnius, Preliminarii Liga Campionilor

Liga Campionilor

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Cătălin

18 Iul 2017 00:36 2,2k 0
Logo Ludogorets
Logo Žalgiris
Ludogorets
Žalgiris
VS
21:00 19 Iulie 2017
Liga Campionilor - Preliminarii

Analiză și informații pentru Ludogorets v Žalgiris

Unul dintre cele mai interesante meciuri din preliminariile Ligii Campionilor este cel dintre bulgarii de la Ludogorets Razgrad și lituanienii de la Zalgiris Vilnius. Ludogorets a oferit una dintre surprizele negative din meciurile tur atunci când au pierdut în deplasarea din Lituania cu 2-1. Eliminarea din preliminarii în fața unei echipe de talia celor de la Zalgiris ar fi foarte rușinoasă pentru bulgari având în vedere că anul trecut jucau în grupele ligii alături de nume uriașe ale Europei precum PSG, Arsenal sau FC Basel.

Va fi un meci de totul sau nimic pentru Ludogorets, bulgarii fiind obligați să atace din primul minut, dar golul marcat în deplasare este totuși foarte important, o victorie cu 1-0 fiindu-le de ajuns pentru calificare. Anul trecut au eliminat în aceeași fază o echipă din Muntenegru, Mladost Podgorica, după două victorii destul de clare, 2-0 și 3-0, pentru ca mai apoi să treacă de adversari foarte puternici precum Steaua Roșie Belgrad sau Viktoria Plzen. Ludogorets a fost dominată surprinzător în meciul tur, atât la posesie cât și la ocaziile de gol. 

Chiar dacă au pierdut meciul tur au totuși în față un adversar destul de modest, Zalgiris nereușind să treacă de acest tur în ultimele 3 sezoane din preliminariile Ligii Campionilor, întâlnind adversari ca Dinamo Zagreb, Malmo sau Astana. Este al 6-lea an consecutiv în care Zalgiris joacă în preliminariile competițiilor Europene, cea mai bună performanță fiind play-off-ul din Europa League, acolo unde a fost eliminată de Salzburg cu 7-0 la general. Anul trecut lituanienii au fost eliminați de FC Astana după 0-0 și 1-2. Vom vedea dacă vor reuși în sfârșit să treacă de această fază a competiției, sau dacă Ludogorets va respecta calculele hârtiei și se va califica după acest meci retur.

Deschide cont și joacă pronosticul propus! Te așteaptă un bonus de bun venit de până la 450RON!

Pont recomandat Ludogorets VS Žalgiris

Este un meci de totul sau nimic pentru cei de la Ludogorets, ratarea calificării în această fază ar fi un mic dezastru pentru vecinii de la sud de Dunăre. Bulgarii au un lot de 8 ori mai valoros decât lituanienii și nu cred că acest lucru este doar pe hârtie. Ludogorets trebuie să se apere foarte bine și să nu primească gol, o victorie cu 1-0 fiind de-ajuns pentru calificare. Vreau să cred că meciul tur a fost doar o întâmplare și sunt sigur că va fi un meci cu totul diferit, în care nu cred că cei de la Zalgiris vor mai marca, principalul obiectiv fiind să se apere. Pronosticul meu este astfel că nu vor marca ambele echipe, având o cotă de 1,60.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează - NU

Miza: 6/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0