Share

Pont WTA - Quebec, Lucie Hradecka - Bianca Vanessa Andreescu, canadianca porneşte favorită.

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Daniel Anghel

13 Sep 2017 20:47 727 0
Logo Lucie Hradecka
Logo Bianca Andreescu
Lucie Hradecka
Bianca Andreescu
VS
02:00 15 Septembrie 2017
WTA - Quebec

Analiză și informații pentru Lucie Hradecka v Bianca Andreescu

Turul doi în Canada la Quebec, suprafaţa de joc este indoor carpetă, ambele jucătoare nu au disputat calificarile aici.

Lucie Hradecka, jucătoarea din Cehia deşi joacă şi la dublu de ceva timp în acest sezon a reuşit şi rezultate notabile şi la simplu. La cei 32 de ani este locul 165 în clasamentul WTA, clar nu mai este la prima tinereţe nici ca performanţe însă încă poate pune probleme jucătoarelor de top 100. În primul tur a trecut la Quebec de compatrioata sa Andrea Hlavackova 6-1, 6-3 , aceasta însă venea dupa o accidentare care a ţinut-o departe de terenurile de tenis în acest sezon, mai jucase doar pe iarba din Olanda de la 's-Hertogenbosch, o partidă pierdută în turul secund la Arantxa Rus. Lucie nu prea are rezultate indoor, nici nu prea obişnuieşte să-şi dispute partidele pe această suprafaţă de joc, în ultimele două sezoane a câştigat doar o singură partidă pe an pe carpetă, anul acesta are 4. Jucătoarea din Cehia a servit bine în primul tur, 21/26 (81%) procentaj, multe mingi de break ivite pe serviciul advers, 5/13 (38%) iar la retur 29/57 (51%), 5 duble greşeli, 7 aşi însă trebuie să amintim şi jocul modest al Andreei. Lucie a fost locul 41 mondial în 2011 cea mai bună clasare a sa, de ceva vreme însă joacă mai mult prin calificări şi primele tururi ale turneelor, principala sa armă este serviciul însă nu mai este la acelaşi nivel ca-n trecutul său, la New York a pierdut la Su-Wei Hsieh în turul doi de calificare destul de drastic 1-6 2-6.

Bianca Vanessa Andreescu, tânăra canadiancă cu origini din România a reuşit să treacă în primul tur de Jennifer Brady cu 6-3, 6-2, a impresionat în acea dispută, meci în care Brady nu a avut nicio şansă de break pe serviciul advers, la retur doar 14/52 (27%) procentaj de reuşită. Bianca a impresionat şi la deplasarea în teren, clar se simte şi bine pe această suprafaţă rapidă, serveşte cu un uşor chic iar la retur intră în terenul de joc încercând să lovească decisiv. Meciul din primul tur a stat sub semnul echilibrului doar la început, Bianca s-a desprins rapid la 4-1, în momentele de echilibru ea era cea care dicta jocul. Să nu uităm că Brady a disputat turul 4 la US Open, o jucătoare mult mai bine clasată şi cu mai multă experienţă de joc. Canadianca a demonstrat că are ambiţie şi-şi doreşte să ajungă cât mai sus la acest turneu, joacă şi acasă în faţă proprilor fani, sala nu a fost mereu plină, a depins şi de ora târzie la care se dispută unele partide. Să nu uită că Bianca a trecut recent la Washington de Kristina Mladenovic 6-2, 6-3 şi Camila Giorgi 5-7, 6-3, 6-4, aşadar poate pune mari probleme unor jucătoare de top. La cei 17 ani este o speranţă a tenisului canadian, a demonstrat că poate face pasul la top 100 în următoarea perioadă, porneşte favorită azi împotriva jucătoarei din Cehia.

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază chiar acum pe Europa League pentru a primi un bonus de 200RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe FCSB vs Viktoria Plzen! Dacă pierzi 40RON sau mai mult, primești un FREEBET de 40RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Lucie Hradecka VS Bianca Andreescu: Câștigător meci : Bianca Vanessa Andreescu

Prima confruntare directă între cele două, nu este însă nici singura a zilei, cele două se vor întâlni şi la dublu în meciul Bianca Vanessa Andreescu/Carson Branstine vs Lucie Hradecka/Barbora Krejcikova în sferturile de finală, partidă programată totuşi după cea de simplu, rămâne de văzut ce vor decide şi organizatorii turneului feminin. Experienţa este de partea Luciei însă determinarea şi foamea de performanţă, afirmare este de partea Biancăi, partidă foarte reuşită ieri împotriva lui Brady, meci în care şi-a dominat adversara pe tot parcursul partidei. Lucie cred că este mai preocupată la dublu acolo unde are şanse mai mari de reuşită, destul de imprevizibilă ca joc, rămâne de văzut dacă se va ajunge în set decisiv în ce formă se află iar în ultima perioadă împotriva unor jucătoare redutabile a avut mari probleme, cele două sunt vecine şi în clasament însă Bianca este într-un progres vizibil, are şi tinereţea de partea sa.

Pont pariuri: Câștigător meci : Bianca Vanessa Andreescu

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

50%

Nu 2

50%

Daniel Anghel

Ponturi:

27

Castigate:

16

Pierdute:

8

Anulate:

1

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici