Luce: ”Dacă mă dorea lumea, acum antrenam România!” Cote mărite pe meciul cu Turcia

Cosmin Contra a luat prima decizie înaintea amicalului cu turcii. A renunțat la Răzvan Marin și l-a trimis să ajute naționala U21 împoriva Portugaliei în preliminariile Euro 2019. Nedelcu și Marco Dulca s-au accidentat și sunt șanse mici să fie recuperați până vineri, așa fotbalistul lui FCSB îi va ajuta pe colegii săi de generație. Mircea Lucescu nu a putut să facă minuni peste noapte și naționala Turciei va vedea și ea la televizor Mondialul de la anul. Abia acum a dezvăluit ”IL Luce” (foto: romaniatv.net) că ar fi acceptat să antreneze România, dar a simțit că nu este dorit de toată lumea.

”Daca mă voia toată lumea, dacă erau toți hotărâți, acum probabil aș fi fost selecționerul României. Știți bine cum m-au căutat turcii și nu puteam să-i refuz. Eu mă gândisem să iau o pauză. Am vrut că primul meu meci amical să-l fac cu echipă României. Eu am fost inițiatorul acestui joc, am vorbit direct cu președintele Federației și i-am spus că mi-aș dori să facem această partidă. Înseamnă că mi-era dor de țarî, de echipa României”, a declarat IL Luce în momentul sosirii la Cluj. 

Lucescu senior are mult de treabă la naționala Turciei - vrea să reconstruiască echipa din temelii. Crede că la fel vor trebui să facă și ceilalți selecționeri ai naționalelor care nu s-au calificat la turneul final din Rusia. ”Contra nu trebuie să-mi ceară niciun sfat. Toți antrenorii echipelor naționale care nu s-au calificat la Campionatul Mondial au timp un an de zile să reconstruiască. România are nevoie de consolidarea echipei, nu de reconstrucție. Noi, cei care nu suntem acolo, avem de învățat de la ei” a spus Mircea Lucescu după ce a ajuns la Cluj.

Sfatul lui Adi Mutu pentru Alibec

(foto: sportpictures.eu)

Contra a convocat nu mai puţin de 29 de jucători pentru dubla cu Turcia şi Olanda, dar cu excepția lui Florin Tănase nu au fost mari schimbări. Selecționerul nu a renunțat la ”veteranii” Bogdan Lobonţ (39 de ani), Ovidiu Hoban (34 de ani), Cristi Săpunaru (33 de ani), Mihai Pintilii (32 de ani) și Cosmin Moţi (32 de ani), dar a surprins cu convocările lui Alibec (atacantul din campionat aflat în cea mai proastă formă) și a petrecărețului Sergiu Hanca. 

Managerul sportiv al FRF, Adi Mutu i-a transmis un mesaj atacantului de la FCSB. ”Alibec trebuie să știe ce vrea, să se gândească foarte bine la ce vrea. Dacă dorește să fie un fotbalist de mare valoare, așa cum credem toți că poate ajunge, atunci trebuie să facă niște sacrificii! Și mă refer la faptul că trebuie să se controleze mai mult, să muncească mai mult, pentru că se află într-o perioadă nefastă. Dar asta nu înseamnă că Alibec și-a pierdut valoarea și că nu mai știe fotbal. Sper ca această convocare să-i dea moral și să-l readucă la formă pe care toți o știm!”, a spus Mutu. 

E rândul lui Niță! 

Convocat la toate acțiunile naționalei României din ultimul an, Florin Nită nu a apucat până acum să debuteze în echipa mare. Considerat unul dintre cei mai buni portari români, Nită ar putea să primească șansa în ultimele 2 meciuri ale anului pentru România, scrie Gazeta Sporturilor. Contra este hotărât să-l folosească pe Nită (foto: sportpictures.eu), însă nu a decis în care dintre cele două meciuri îl va trimite pe teren. 


"M-aș bucura mult pentru copilul ăsta să-l văd apărând și la echipa națională. Este spectaculos, îmi aduce aminte de mine când eram tânăr. Eu am spus mereu că ar fi meritat de multă vreme să i se dea o șansa și la echipa națională" a declarat pentru Gazetă fostul portar al naționalei, Vasile Iordache. Acesta l-a pregătit pe Niță pe vremea când actualul portar de la FCSB era la Chiajna. 

România și Turcia s-au întâlnit de 4 ori în ultimul deceniu, fiecare câştigând câte două partide. Fiind o partidă de pregătire, dar şi pentru că nimeni nu vrea să rişte o accidentare, în mod normal oricine poate câștiga. Ca să nu mai vorbim de faptul că partida s-ar putea termina cu un ”mare” rezultat de egalitate. Pentru amicalul cu Turcia, la casele de pariuri online legale recomandate de noi ai o mulțime de variante. 

2.70 este cota pentru victoria României – Pariază la Sportingbet!

2.65 este cota pentru victoria Turciei – Pariază la Netbet!

1.65 este cota pentru pronosticul X la pauză SAU la final – Pariază la Betano!

1.64 este cota pentru pontul Sub 2.5 goluri în meci – Pariază la Unibet!

1.80 este cota pentru pariul Ambele echipe să NU înscrie – Pariază la Betfair!

  

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Turcia la o cotă mărită de 9.00!

Detalii despre ofertăAICI!

 

Deschide cont utilizând codul ”ROMANIA” și pariază pe minim un gol al tricolorilor! 

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Amănunte găseștiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!