Share

Pont Lucas Pouille - Benoit Paire, Duel francez pe tărâm nemțesc

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Iun 2017 16:10 1,1k 0
Logo Lucas Pouille
Logo Benoit Paire
Lucas Pouille
Benoit Paire
VS
17:30 17 Iunie 2017
ATP Stuttgart

Analiză și informații pentru Lucas Pouille v Benoit Paire

Vorbim și despre cea de-a 2 semifinală de la Stuuttgart, acolo unde se vor întâlni francezii Lucas Pouille și Benoit Paire. Meciul se anunță unul destul de interesant și noi vom încerca să vă oferim cel mai bun pronostic de la această confruntare. Toate datele partidei, în cele ce urmează.

Lucas Pouille - Benoit Paire 

Cel de-al doilea meci de astăzi de la Stuttgart pune în scenă 2 jucători spectaculoși. Chiar foarte spectaculoși pe alocuri. Începem cu Paire și cum spuneam și ieri, Benoit a întrecut așteptările în această săptămână. Jocul său s-a pliat foarte repede pe iarbă și rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Victorii în minimum de seturi în cele 3 partide de la Stuttgart și Paire poate fi considerat acum chiar unul din favoriții la câștigarea turneului. Asta dacă e să ne ghidăm după aspectul jocului. Benoit a evoluat foarte bine și cel mai important e că nu a mai avut evoluții inconstante. Dacă până acum a evoluat bune un set și capitula în al doilea sau invers, săptămâna aceasta Paire a avut constanță în joc. Serviciul l-a ajutat mult și iată ca e la doar un meci distanță de finală. Adversarul e Lucas Pouille, un jucător foarte talentat, dar care în ultima perioadă nu a mai avut aceleași prestații extraordinare. Cel puțin pe zgură, la ultimele turnee a dezamăgit. Pe iarbă jocul său se pliază excelent și asta s-a vazăut și la Stuttgart. E adevărat că a avut nevoie în ambele partide jucate de 3 seturi, dar și adversarii au fost pe măsură. Struff, dar mai ales Kohlschreiber sunt și ei tenismeni ce evoluează foarte bine pe iarbă. Pouille a punctat și la capitolul spectacol în acest turneu, după ce a reușit să salveze o minge de meci foarte spectaculoasă în confruntarea cu Struff. Meciul se anunță unul foarte strâns, cu toate că Pouille e dat favorit.

Pont recomandat Lucas Pouille VS Benoit Paire

Un meci ce se anunță spectaculos, dar și echilibrat. Ambii jucători au evoluat bine în această săptămână și cre eu că au șanse egale pentru a accede în finală. Dacă Benoit nu a pierdut nici un set până acum, Pouille a avut nevoie de fiecare dată de câte 3 seturi. Scenariu plauzibil și în confruntarea de astăzi. Așadar merg pe un număr de gameuri, care poate ieși și din doar 2 seturi disputate.

Pont pariuri: Total gameuri peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

41

Castigate:

15

Pierdute:

26

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0