Lucas Perez şi Shkodran Mustafi, jucătorii lui Arsenal. 61 de milioane de euro i-a costat "afacerea" pe englezi

Wenger s-a mai liniştit puţin. Arsenal a anunţat transferurile lui Lucas Perez şi Shkodran Mustafi. 61 de milioane de euro au plătit englezii pentru cei doi jucători. Doar Mustafi, de la Valencia, a costat-o pe Arsenal 41 de milioane de euro. Negocierile au fost dure, pentru că spaniolii au refuzat două oferte până să accepte ultima propunere. 

Nici cu Lucas Perez nu a fost simplu, dar spaniolii de la Deportivo au fost mai "înţelegători", mulţumindu-se cu "doar" 20 de milioane de euro. Un contract pe 4 ani i-a pregătit lui Perez la Arsenal antrenorul Arsene Wenger, care a reuşit vara asta prea puţin din ce şi-a propus. Şi l-a dorit enorm pe Antoine Griezmann, dar starul lui Atletico Madrid n-a vrut să plece din Spania. Presa din Anglia scrie că Wenger a încercat să-l convingă pe Griezmann pe tot parcursul lui Euro 2016, dar atacantul de 25 de ani a fost de neclintit în decizia sa. Şefii lui Arsenal erau dispuşi să plătească clauza de 100 de milioane de euro a lui Griezmann ca să-i facă pe plac lui Wenger. 

Antrenorul lui Arsenal continuă să spere într-o minune, dar presa din Spania scrie că familia jucătorului se simte minunat la Madrid şi că cel puţin doi ani nu se va întâmpla nimic. Griezmann a fost unul dintre cei trei finalişti la premiul pentru cel mai bun jucător al sezonului trecut în Europa, trofeu câştigat de super-starul Realului, Cristiano Ronaldo. 

Griezmann n-a fost singura ţintă ratată anul ăsta de Arsene Wenger. Antrenorul lui Arsenal n-a reuşit să-l convingă nici pe Robert Lewandowski, care a ales să continue la Bayern Munchen. Presa din Germania scrie că şefii lui Bayern au apreciat gestul lui Lewandowski şi i-au pregătit un super-contract polonezului, pe cinci ani. 32 de ani va avea la finalul noii înţelegeri Robert Lewandowski, care a declarat că cel mai mare vis al său e să se retragă din fotbal de la Bayern Munchen.  

 

Foto: mirror.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi