Lovitură de teatru: Vărul lui Talpan îl obligă pe Becali să schimbe și tricourile Stelei! Cele noi arată groaznic!

Steaua lui Becali e obligată de vărul lui Talpan să schimbe culorile, iar noul echipament arată groaznic!

Veste teribilă primită de Gigi Becali chiar în momentul în care declara pentru UEFA.com că este un mizilic să câștige Liga Campionilor cu Ovidiu Popescu în echipă: Sorin Palpan a preluat cazul de la Florin Talpan – detașat de urgență în Afganistan pentru a-i târî prin tribunale pe talibani - și interzice FCSB-ului să mai joace în roșu și albastru.

„Stelist fanatic, vărul meu, Florin, a fost prea îngăduitor cu Becali. Eu nici măcar nu mă uit la fotbal, joc șah, dar știe toată lumea: când spui roș-albaștrii, spui Steaua. Nu voi avea liniște până când FCSB își va schimba culorile. Bine, și până când se vor muta petrecăreții de deasupra mea, dar asta e altă treabă”, a anunțat Palpan, jurist prin alianță.

Același Palpan a declarat că nu are încredere în Justiție, așa că face apel la Guvern pentru a da o Ordonanță de Urgență prin care să se precizeze clar că nicio altă echipă din țară, în afară de CSA Steaua, să nu mai aibă voie să poarte aceste frumoase culori roș-albastre. 

Înainte să plece, însuși Talpan a dat ordin primului-ministru să lase prostiile și să se ocupe de acest subiect.

„Așa ceva este neacceptat. Voi merge în Piața Victoriei ca să demonstrez împotriva OUG. Aștept doar numărul ordonanței, ca să îl trec pe pancartă. Dacă o să fie 18, pot să folosesc și o pancartă mai veche, pentru că se face ușor 8 din 3”, a răbufnit Marius Șumudică. 

Antrenorul din umbră al FCSB-ului s-a arătat gata să îl ajute pe prietenul Gigi Becali: „Cunosc pe cineva care are fabrică de textile. Produce un echipament fosforescent extraordinar. Nu transpiri prin el, te văd spectatorii chiar dacă pică nocturna... ediție limitată!”.

Argăseală a și dat comandă pentru noile echipemente, pe care noi le-am pozat în premieră, cocoțați pe un bloc din apropierea locului de antrenament al steliștilor. Priviți în fotografia capturată cum arată Gnohere și Alibec cu explozivele tricouri!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pamflet scris de Victor Partan.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!