Lovitură de proporții: Pokerstars pleacă din Australia!

Datorită înăspririi reglementelor privind jocurile de noroc, marii operatori și-au luat pe rând tălpășiță din Australia. Iar în această săptămână și-a făcut bagajul și StarsGroup - nimeni alta decât deținătoarea PokerStars. Ca urmare, peste 130.000 de jucători de poker online au rămas la cheremul și buna dispoziție a camerelor de poker nelicențiate. Asta înseamnă că ei se vor confrunta cu o mulțime de riscuri legale și financiare dacă vor continua să joace. 

Ceea ce îi forțează pe operatorii online (foto: pokernews.com) să părăsească Australia este legea Interactive Gambling Amendment Bill 2016. Inițial, legea urmărea să blocheze pariurile sportive, dar din cauza cerbiciei Senatului la argumentele Australian Online Poker Alliance (AOPA) s-a ajuns să se pună cruce pokerului online. 

Pentru PokerStars n-a fost deloc o decizie ușoară - WCOOP este în plină desfășurare și regiunea nreprezenta o mare oportunitate.

De suferit va suferi toată lumea: jucătorii nu-și mai pot urmări hobby-ul, autoritățile australiene nu mai încasează bani din taxe iar operatorii dubioși vor cunoaște o dezvoltare incredibilă. Adică tot ceea ce nu trebuie să se întâmple pe o piața normală a jocurilor de noroc. În aceste condiții, viitorul jocurilor de noroc online în Australia este unul cât se poate de sumbru. 

Deschide cont la camera de poker recomandată de PariuriX! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi