Lovitură de imagine pentru o casă de pariuri online

Agenţiile de pariuri online sunt tot mai căutate în ultimii ani iar concurenţa este imensă pe această piaţă. Este însă un lucru extrem de benefic pentru noi, deoarece clienţii sunt cei care au de câştigat de pe urma expansiunii lor. Ele investesc din ce în ce mai mult în tehnici moderne şi caută soluţii inovatoare pentru a atrage pariorii.

Este şi cazul celor de la William Hill, agenţie care are o strategie bine pusă la punct de dezvoltare pentru următorii trei ani şi duce o politică de modernizare continuă prin care speră să crească din punct de vedere al serviciilor oferite clienţilor.

În acest sens şi-a extins parteneriatul cu OpenBet şi încercă să-şi îmbunătăţească interfaţa online. În ultimele săptămâni a lansat deja o nouă interfaţă pentru toate paginile de tenis şi golf, iar în următoarea perioadă urmează să se extindă la toate sporturile. Scopul este creşterea vitezei de navigare pe site şi o mai rapidă implementare a update-urilor. Schimbarea va aduce o îmbunătăţire considerabilă a serviciillor In-play, aspect cu care agenţia rămăsese în urma rivalilor.

În această săptămână, compania britanică a reuşit o lovitură pe piaţa pariurilor online. A semnat un contract cu MasterCard, prin care urmează să lanseze un card pre-pay prin care clienţii vor avea acces instant la fondurile din contul William Hill. Sistemul inovator a fost deja implementat în rândul clienţilor VIP şi operatorul ţinteşte să livreze 100.000 de astfel de carduri până la începerea campionatelor de fotbal din Europa.

Prin intermediul cardului, clienţii vor avea acces imediat la câştigurile obţinute şi vor putea retrage sau chiar plăti cu banii din cont pentru produse în magazine. Astfel, intervalul de 3-5 zile cât dura până acum operaţiunea de retragere va fi de domeniul trecutului. 

Facem totul pentru a evolua rapid şi în acest sens aducem noi ajustări din punct de vedere tehnic. Planul de reorganizare este foarte important şi laboratoarele noastre lucrează la noi tehnici pentru satisfacerea clientului. Pe viitor vom lansa pe piaţă produse noi şi exclusive.Andy Lee, Managing Director la William Hill

Dacă un client avea un bilet câştigător în ziua de sâmbătă, suma ajungea la el abia miercuri. Prin intermediul cardului va putea cheltui banii instant. Problema clienţilor era că a câştiga bani online nu este la fel de atractiv ca la cursele live, unde intrau imediat în posesia câştigului .Jamie Hart, directorul compartimentuli de inovaţii al William hill.

Se poate spune deci că această agenţie de pariuri online a dat o mare lovitură de imagine şi cu siguranţă popularitatea sa va creşte în perioada următoarea.

William Hill din păcate s-a retras din România, dar o casă de pariuri care face parte din William Hill plc. acceptă români. Vezi aici care este agenţia!

Şi la alte case de pariuri românii au posibilitatea să aibă acces la banii retraşi într-un interval foarte scurt. Pentru asta este nevoie să vă deschideţi un cont Skrill şi să solicitaţi Cardul Skrill.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii