Louise Butler și Vivian Saliba, ”așii” din mânecă ai Partypoker și 888poker

Două dintre cele mai mari camere de poker online din lume au hotărât să scoată la înaintare sexul frumos. Așa se face că Partypoker a încheiat un acord pentru promovarea activității cu Louise Butler, iar 888poker cu Vivian Saliba. Decizia vine după ce în luna septembrie a fost lansat Partypoker Ladies (foto: pokernewsreport.com) - cameră de poker special creată pentru jucătorii de poker de sex feminin. Iar ideea a prins excelent pe piață. 

Charlie Godwin, managerul de proiecte și evenimente PartyWatch, a fost inițiatorul acestui proiect dedicat exclusiv jucătoarelor de poker. Un mesaj postat pe blog de către operatorul anului - EGR a anunțat că Louise "lou045" Butler s-a alăturat echipei Team Online Pro și a dvenit membru cu acte în regulă al Team Party Poker Ladies.

Louise  (foto: pokernews.com) joacă turnee on-line multi-table (MTT), jocuri cash și Sit n Go's. Potrivit rapoartelor PocketFives, ea are câștiguri de 305.000 dolari, cea mai mare parte a acestora provenind din turneele PokerStars. 

Louise este cel mai bun jucator MTT din Irlanda, cu 3.094 de intrări. Cu doar câteva săptămâni în urmă, ea a câștigat cu un buy-in de 11 dolari aproape 6.300 de dolari într-o competiție cu 4.902 de participanți. 

JOACĂ LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Louise Butler se alătură lui Beata Jambrik, Natalia Breviglieri și Kristen Bicknell în, poate, cel mai tare ”cvartet” feminin din poker. Puteți urmări Partypoker Ladies pe Instagram sau să vă alăturați forumului privat de pe facebook ce numără în prezent 843 de membri.

 

Vivian Saliba, alegerea celor de la 888Poker

 

O altă cameră de poker online care are un ”ochi” pentru doamne este 888Poker, iar Vivian ”Vivi” Saliba (foto: calvinayre.com) a fost aleasă pentru un parteneriat. A doua cea mai mare cameră de poker online include evenimente dedicate exclusiv doamnelor în cadrul turneului 888Live Tour. Iar Vivian Saliba este o fostă câștigătoare în această competiție.

Originară din Brazilia, ”Vivi” a câștigat recentul eveniment Ladies 888Live din Londra, care i-a asigurat prezența la Main Eventul World Series of Poker Europe (WSOPE). Este a doua oară când Saliba semnează un acord cu 888Poker -a  anterior a lucrat la departamentul de raportare live, oferind asistență și informații utile ”învățăceilor”. 

Potrivit The Hendon Mob, Vivian Saliba (foto: wsop.com) are aproape 200.000 de dolari câștigați în turnee live. Cea mai mare parte a banilor i-a câștigat în această vară - a terminat la Pot-Limit Omaha și a săltat un premiu de 47.923 de dolari. Brazilianca a sărbătorit noul parteneriat terminând în bani în patru turnee importante la WSOPE 2017, dar și cu un loc 59 în Main Event.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi