Lotto Hero: ”Loteria este un gigant care doarme!”

Una dintre cele mai vechi forme de jocuri de noroc care încă mai există astăzi este loteria. Jocul numerelor datează din perioada 205 - 186 î.Hr. când domnitorii Dinastiei Han și-au pus amprenta adânc asupra Chinei. Istoricii spun că loteriile au fost folosite atunci pentru finanțarea proiectelor majore de infrastructură.

Dezvoltarea altor forme de jocuri de noroc a dus, totuși, la câteva schimbări în ceea ce privește loteria. Sunt mulți specialiști care sunt de părere că această industrie este pe punctul de a dispărea în condițiile în care concurează cu pariurile sportive, pokerul, sporturile virtuale și cazinourile online. 

Angelo Dalli (foto: lottohero.com), de la Lotto Hero, respinge însă această idee și spune că ”loteria este ca un gigant adormit care își va face simțită puternic prezența la momentul potrivit”. "Cred că mai degrabă ar trebui să ne așteptăm la o dezvoltare, la noi produse. Loteria este un gigant care doarme și veți vedea că are locul ei între cazinouri, case de pariuri și poker. Cred că, în doi ani, lumea va privi diferit totul”, a declarat Angelo Dalli, care spune că operatorii ar trebui să vină cu noi oferte, mai interesante, care să-i atragă pe oameni. Iar internetul e un segment care trebuie explorat foarte bine. 

Joacă acum la loto la acest operator de jocuri de noroc online recomandat de PariuriX!

"Am pus la punct noi strategii și diferite oferte, în cazinouri sau la pariuri. Ne-am gândit întotdeauna la succesul nostru lansând proiecte împreună cu partenerii noștri și încercăm să găsim cea mai bună modalitate pentru jucătorii online”, mai spune Dalli, care vrea să ofere jucătorilor posibilitatea de a câștiga 1 milion de dolari ”oră de oră, 24 de ore pe zi!”.

”O oră nu este așa de lungă pentru un jucător să aștepte, pentru că noi putem oferi chair mai mult de 1 milion de dolari ca premiu! Se poate ajunge chiar și până la 10 milioane..Vom oferi în același timp o interfață mult mai interesantă, dar și un sunet frumos. Nu va arăta ca un bilet de pariuri digitalizat, într-o formă de hârtie..Astfel de jocuri ar trebui să aibă o grafică frumoasă atunci când vezi numerele în așteptarea celui dorit...”, mai zice reprezentantul Lotto Hero. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!