Loterii Internationale - Casa Pariurilor

casa-pariurilor-loto.JPG

Una din cele mai bune oferte de la Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) o constituie oferta pentru loteriile internationale. In plus, site-ul este foarte bine conceput sa te ajute oricand in a-ti alege numerele norocoase. Avand o multitudine de oferte din loteriile internationale precum : Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Grecia Kino, SUA ( Michigan, Ohio, Tennessese, Colorado, Wisconsin sau Oregon ) insa si loteriile din Polonia sau Franta. Una din preferatele clientilor este extragerea din Italia, Win for Life.


Pariuri pe Win for Life la Casa Pariurilor

Agentia italiana propune un joc tot mai utilizat de foarte multi pariori. Win for Life este o loterie accesibila oricarui parior, oricarui simpatizant al loteriilor internationale. In aceasta extragere, se extrag 10 numere din 20. Cota pentru un numar pronosticat corect este de 2.00, avand 1/2 sanse sa pronosticati corect un numar din cele extrase. Daca dvs reusiti sa pronosticati 2 numere corecte inscriptionate pe biletul dvs ( cu conditia ca acest bilet sa fie unul simplu ) veti avea o cota de 3.25.

Astfel, la o miza de 10 lei, veti castiga 23 lei ( dat fiind faptul ca 5 % sunt taxele oferite agentiei ) . Astfel, sunt sanse foarte mari ca dvs sa castigati la loteriile internationale oferite de Casa Pariurilor. Pentru amanunte suplimentare legat de acest aspect, puteti vizita oricand site-ul Casa Pariurilor la sectiunea " Loto " unde puteti vizualiza ultimele rezultate ale extragerilor precedente sau oferta in curs + cotele oferite de acestia.


Pariuri online la Casa Pariurilor

Partea cea mai bună este aceea că poți paria pe numere loto atât offline cât și online. De fapt Casa Pariurilor este una din singurele trei agenții licențiate care oferă pariuri pe internet pe loteriile internaționale de top, așături de Sportingbet și Mozzartbet (detalii aici)

Dar dintre cele trei Casa Pariurilor are cea mai stabilă platformă online, astfel încât fanii pariurilor pe numere loto au toate motivele să aleagă această agenție. Pentru mai multe detalii legate de acest subiect recomand să accesezi articolul: https://pariurix.com/stiai-ca-poti-paria-online-pe-numere-loto-la-casa-pariurilor.html

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi