Loteria Română a pregătit ”Iepurașul” de Paște. Premii totale de 300.000 lei

Nici nu s-a terminat bine loteria sărbătorilor de iarnă, că Loteria Română se pregătește de...Paște. Astfel, operatorul național a anunțat lansarea unei serii de loterie pasivă dedicată sărbătorii de Paște 2018 prin intermediul unui comunicat oficial. Iar premiile nu sunt deloc de neglijat. Vor fi peste 200 de câștiguri, iar premiile totale sunt în valoare de 300.000 lei. 

Prețul unui bilet este de 3 lei (foto: loto.ro) și cine îl va achiziționa va trebui să-l păstreze, conform regulamentului de participare, în bune condiții. Pe față fiecărui bilet este înscris codul seriei format din 3 litere și o cifră (LSP7) și numărul de ordine al biletului format din 6 cifre (din intervalul 000001 – 200000). Participarea la loterie se va face pe baza biletelor puse în vânzare de Loteria Romană în toate agențiile loto, vândute până pe 7 aprilie inclusiv. Mai multe detalii sunt disponibile pe site la rubrica „Jocuri si Rezultate-Loteria Pasiva”.

Premiile sunt impărtite astfel: 10 câștiguri a câte 10.000 lei fiecare și 200 câștiguri a câte 1.000 de lei fiecare. Bilete câștigătoare vor fi desemnate în cadrul a două extrageri care vor avea loc în București pe 8 aprilie. Iar cele două trageri vor fi organizate astfel: una pentru desemnarea biletelor câștigătoare (foto: loto.ro) pentru premiile de 10.000 lei, iar cealaltă pentru desemnarea câștigurilor de 1.000 de lei. 


Lista numerelor de ordine aferente biletelor desemnate câștigătoare va fi publicată pe site-ul Loteriei Române, în revista „Loto Prono”, pe pagina de Facebook. Aceasta va fi disponibilă pentru consultare și în agențiile stradale loto. Premiile vor fi ridicate în urma prezentării biletului câștigător și a actului de identitate. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi