Loteria Națională franceză investește în eSports. Parteneriat cu Sportradar

Loteria națională franceză își unește forțele cu echipa elvețiană de analiză a datelor, Sportradar, pentru lansarea unui site de eSports.Totul în condițiile în care Global Poker League este pregătită să sponsorizeze Festivalul de eSports al sfârșitului de an, din Malta. Interesant de spus e că elvețienii de la Sportradar au bătut palma cu reprezentanții Loteriei Naționale franceze (La Française Des Jeux) pentru un site eSports gratuit prin intermediul mărcii Parions Sports.

Ideea se așteaptă să prindă masiv în rândul oamenilor. Și asta pentru că La Française Des Jeux găzduiește în momentul de față aproape 26 de milioane de clienți online și operează în peste 30.000 de locații în întreatga țară. Pe de altă parte, Parions Sports are 3,5 milioane de clienți și înregistrează venituri de peste 2,5 miliarde euro anual. 

Iar oferta este gândită în așa fel încât să atragă cât mai mulți oameni. Jucătorii primesc 50 de puncte de fiecare dată când se conectează pe platformă, iar aceste puncte pot fi folosite pentru a paria pe cele mai populare esporturi. Iar atunci când un jucător acumulează o sumă importantă de puncte gratuite le poate investi în produse și mărfuri în domeniu existente în magazinul online al platformei.

Decizia vine după numai câteva zile de la o scrisoare deschisă a unui senator adresată Autorității de reglementare a jocurilor de noroc din Franța (ARJEL). Prin intermediul acestei scrisori, Jérôme Durain își exprimă îngrijorarea cu privire la tendința crescătoare a cazurilor de fraudă și afaceri ”negre” ce implică jocurile video. .

"Mă întreb dacă este necesar în acest moment să punem în practică o legislație specifică și dacă să oferim protecție consumatorilor din acest domeniu. Dezvoltarea așa-numitei practici de tip "pay-to-win" este una controversată, după cum arată studii recente referitoare la jocul Star Wars Battlefront 2”, a declarat politicianul.

Senatorul socialist Jérôme Durain (foto) cere, în același timp, transparență în această activitate. "China a decis în favoarea unei transparențe în ceea ce privește câștigurile. Unii dintre vecinii noștri europeni (Regatul Unit și, în special, Belgia) analizează problema prin intermediul autorităților lor de reglementare. Iar întrebarea care se pune este dacă ARJEL dispune de infrastructura necesară pentru un ”recensământ” al câștigurilor”, a mai spus Durain. 

Pariază și tu la această casă de pariuri online pe cele mai tari evenimente din eSports!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi