Loteria naște mari pasiuni! Ultimele două întâmplări fac înconjurul lumii

Ultima extragere loto din Franța a avut parte de multă adrenalină. Un mentalist pe nume Viktor a ”visat” ce numere vor fi extrase în cadrul unei emisiuni de la postul TF1. A pus lumea pe jar cu anunțul său făcut cu doar câteva zile în urmă și în care a spus că știe precis ce numere vor ieși. 23,34,20,4,5 plus 6 - numărul bonus sunt numerele pentru care mentalistul s-a jurat că vor ieși sută la sută. 

Imediat în Franța s-a creat o nebunie și ca la un semn jucătorii au dat fuga la să plaseze biletul (foto: ouest-france.fr) care să le ofere pe tavă jackpotul de 2 milioane de euro ce îi va scoate din sărăcie. Chiar și așa, șefii loteriei din Franța au luat măsuri și au decis să interzică depunerea de bilete cu numerele anunțate de Viktor având în vedere și reglementările în vigoare (sunt permise maxim 45 de pariuri pe aceeași combinație de numere). Așa cum era de așteptat, predicția ”de aur” a mentalistului nu s-a adeverit și, mai mult de-atât, nu a ghicit nici măcar unul din numerele extrase. 

În aceeași zi, peste Ocean un norocos a pus mâna pe un jackpot de 1 milion de dolari. Interesant e că Robert Goodwin (captură foto: youtube) a câștigat la loto premiul cel mare la doar 5 luni după ce și soția lui a dat lovitura la extragerea loto din Massachusetts. 

Premiul a venit ca o binecuvântare pentru ei - cei doi soți sunt pensionari și încasează lunar sume modeste (pentru SUA) după ce au lucrat la o companie de birotică.  

Vestea i-a luat pe nepregătite, chiar dacă ei erau obișnuiți cu astfel de sentimente...Când a câștigat la loto acum 5 luni milionul de dolari cu doar 5 dolari pariați, Jane Goodwin a cedat o parte din bani unei asociații caritabile. Ei nu au niciun copil și au vrut să facă un gest nobil. Apoi au plătit pentru un tratament de recuperare pe o perioadă lungă pentru suferințele lor fizice, iar restul banilor i-au depus la bancă.

Acum, cei doi pensionari din Massachusetts au anunțat că din banii câștigați își vor cumpăra o vilă în Florida pentru a trăi cât mai departe de frig și de ninsoare. Asta fiindcă s-au săturat să tot cureţe zăpada din curte, au declarat ei.  

Potrivit unui studiu efectuat de Comisia de reglementare a jocurilor de noroc, americanii cheltuiesc anual circa 207 dolari pe bilete la loterie. Dar până acum nimeni nu a mai reușit o astfel de performanță - ca doi soți să câștige premiul cel mare la loterie la distanță de doar câteva luni.  

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi